drivesistem 12 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da malo razbijemo ove sumorne zimske dane dok cekamo prolece resio sam da nekoga bar malcice pokusam da oraspolozim jednim malim skromnim poklonom.Naime kako naslov kaze jedan par a mozda i dva mini carbonskih zmigavca. Ovo zelim da poklonim nekome kome to zaista treba znaci ko nesto pravi ,sklapa,budzi,posto sam i ja ljubitelj customa, streetfight,i ostalih preradjenih varijanti motora .Naime kriterijum je sledeci postavite sliku vaseg (projekta)motora i Vas sa njim da znamo da je to bas Vas motor ,pa cemo svi zajednicki odluciti kome bi ovo najvise pasovalo.Konkurs traje do sutra uvece do 22.00.i onda proglasavamo dobitnika! Pozdrav za sve kolege !!! NEKA IGRE POCNU! 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa ovima od yugica unakazio motor, planiram da ih promenim pa neka drugi procene da li bi ti tvoji cucnuli... Inace moram da pohvalim gest i ideju (ne uvlacim se organizatoru akcije )... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Biker Q ih zasluzuje 100% Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 23, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa ovima od yugica unakazio motor, planiram da ih promenim pa neka drugi procene da li bi ti tvoji cucnuli... Inace moram da pohvalim gest i ideju (ne uvlacim se organizatoru akcije )... i ja mislim da bi kod tebe legli ko upisani Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesu grozne ove zmige od jugica, mislim da ce do kraja glasanja Biker Q biti neprikosnoven, odma mu daj zasluzio je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2796 Napisano Februar 23, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Da li su to migavci koji idu na oklop? Svaka čast za gest, i da kažem da nisam zainteresovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Biker Q zasluzuje da ga obese sto unakazi ovako motor. Ja glasam za njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga vec imamo prvog kandidata!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 23, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha katastrofa,treba se setiti pa staviti te zmigavce,znaciii daj mu tezmigavce i plati mu jos za ideju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Februar 23, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Lep gest, ja glasam za Biker Q,zasluzio je! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan za sada samo jedan kandidat???Ima li jos neko neki projekat.....ima jos zmigavaca.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Februar 24, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha katastrofa,treba se setiti pa staviti te zmigavce,znaciii daj mu tezmigavce i plati mu jos za ideju Ja sam isto to uradio na Jawi 350 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas jos komada na poklon,ja se prijavljujem . http://cdn.bjbikers.com/images/imported/nQ/Eclf9_crim0040.jpg 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imamo dva kandidata......samo napred do 22.00 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drivesistem 12 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Glasanje zavrseno! Najveci broj glasova je dobio BIKER Q CESTITAM! javi mi se na PP da se dogovorimo oko preuzimanja poklona! pozdrav za sve drugare ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na glasanju, jes stvarno od jugica, prosle sezone nisam imao nikakve, a udarila ova svetska ekonomska kriza, a od jugica 100 din komad- pa bolje i takvi nego da budem tehnicki neisprvan ... Hvala jos jednom onima koji su glasali i naravno hvala drivesistem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da javim da su juce stigli zmigavci, hvala svima jos jednom, ostajem duzan fotke sa namontiranim mada to ce morati malo da saceka da pokupim ove pingvine sto su popadali pored motora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...