ipak_se_okrece 0 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mat crna, flipup, suncani vizir Stigla iz Louisa Medjutim mala je Napomena da je rec o novom modelu koji ima skidajucu (na cicak) perivu postavu i izmenjivi zimski okovratnik. Cak i boja nije potpuni mat nego ima blagi sjaj pa se nevide otisci prstiju. Velicina je XL medjutim kako sam ja XL obim 61 a mala mi je mislim za celi broj, tako da ce pre da odgovara onima sa L brojem. Mada to ovisi i od glave Uz kacigu gratis brisaci redovna cena 300 eur, prodajem za 140 EUR koliko je mene izasla !!! kompenzacije iskljucene, cena fiksna !!! Kontakt na pp ili 0600/533-555 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 22, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aj stavi ako nije problem jos 2-3 slike al kad je otvorena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 177 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan To je malo tvrdja kaciga (sportska ) i da bi dobro pasovala treba malo vise vremena da se nosi ....ja nosim L a doneli su mi xl , pa ipak mi je bila na tesnac skoro mesec dana . Pa ako je to jedini razlog sto je prodajes mozda bi trebao biti malo uporan a ako ne izvinjavam se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 866 Napisano Februar 23, 2011 Cuore Sportivo, 1343 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan To je malo tvrdja kaciga (sportska ) i da bi dobro pasovala treba malo vise vremena da se nosi ....ja nosim L a doneli su mi xl , pa ipak mi je bila na tesnac skoro mesec dana . Pa ako je to jedini razlog sto je prodajes mozda bi trebao biti malo uporan a ako ne izvinjavam se Lepo čovek napisao da nosi XL a dobio L.... Ti nosiš L, a XL ti je bila tesna. Pa me ti sad prosvetli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 177 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan :stabre: To je malo tvrdja kaciga (sportska ) i da bi dobro pasovala treba malo vise vremena da se nosi ....ja nosim L a doneli su mi xl , pa ipak mi je bila na tesnac skoro mesec dana . Pa ako je to jedini razlog sto je prodajes mozda bi trebao biti malo uporan a ako ne izvinjavam se Lepo čovek napisao da nosi XL a dobio L.... Ti nosiš L, a XL ti je bila tesna. Pa me ti sad prosvetli Pa moracu ...sad mi je kaciga siroka pa preko 150 malo leprsa ali sva sreca ja vozim TDM pa se to retko desava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ipak_se_okrece 0 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno da su mali brojevi kod Airoh Cezannee Znaci pre je M nego XL, ali realno L Extra kaciga, najjaci Airoh flipup model ispod cene najjeftinijeg kod nas. Dodat cu slike otvorene kacige narednih dana, neda mi se sada da ju vadim, otpakujem a verujem da ima slika na google Dakle potpuno nova, meni nestane na glavu taman i usi da skinem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoeM61 5 Napisano Mart 10, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Honda Africa Twin XRV 750, '92 i Kymco Xciting 500 Ri, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan K U P LJ E N O Stigla kaciga: http://airoh.com/hel...ack_matt#more-1 F E N O M E N A L N O Kao da su je pravili po mojoj tintari. Savršeno. Uraaaaaa.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoeM61 5 Napisano Mart 10, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Honda Africa Twin XRV 750, '92 i Kymco Xciting 500 Ri, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav prodavcu kacige Goranu i zahvalnost na detaljnim opisima. Zahvaljujem se i ljubaznoj ženskoj osobi na: stpljenju, pažnji i ažurnosti - na kulturi govora. Divno ime za divnu Zoricu. S poštovanjem Boško Milićević Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...