hellena 60 Napisano Februar 22, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan No.1 No.2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 22, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan prodas africu i kupis BMW-a da bi ga gurao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 22, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan prodas africu i kupis BMW-a da bi ga gurao.... Nije stres, to je normalno.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Februar 22, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Stres je sto tu africu nisam ja kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Mart 2, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da možemo, dalje, ako ste raspoloženi? Koja je nova tema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4520 Napisano Mart 2, 2011 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan jej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Mart 2, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan A ko su autori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 4, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan No.1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 4, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan No.2 nepoznat. Tomo, preuzmi novu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4520 Napisano Mart 4, 2011 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan hellena valjda zna ko je poslo drugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 4, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan No.2 je Lalajko na zadnjem sedistu njegovog BMW-a, a ko je poslao... pitajte lalajka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 5, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan No.2 nepoznat. Tomo, preuzmi novu temu. Nema ga. Aj da pogadjamo iz kog je grada? Tomo zadaj novu temu dok se mi igramo zmurke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Mart 5, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Autor druge fotografije je Zeljko Blagojevic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 5, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan zeljko je poslao fotku, ali on nije autor. ajde tomo postavljaj temu, ne sumnjamo u tvoju mastu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Mart 6, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan zeljko je poslao fotku, ali on nije autor. ajde tomo postavljaj temu, ne sumnjamo u tvoju mastu Zašto je onda on poslao fotografiju ako on nije autor? Po toj logici bih ja mogla da kačim Mikine fotografije... Nemojte to da radite, molim vas. Neka svako šalje svoju fotografiju, ili ukoliko autor nije u mogućnosti da to učini naka ga onaj koji šalje potpiše. Neka se javi autor da nastavimo takmičenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Poslao zato sto je bila potrebna jos jedna fotografija da bi uspelo takmicenje. Nemo se ljutis, necu vise slati tudje fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4520 Napisano Mart 6, 2011 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš kako Bane ima nos za te stvari.... ajmo sad daljeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 6, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan hmmm, da, preskočite mene, neka stavi neko nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nek sledeca tema bude " blagostanje" ako mogu da postavim s obzirom da nisam autor. Mislim da je ovo ufotkao Benjamin kad smo bili na Tari. Inace motor nije Lakijev vec moj. Mrcina nije htela da upali, pa smo malo teze stavili na njega nebi li okrenuo jer je kovao u petoj. Na kraju smo ga upalili na petom kilometru od od Tare prema BBasti. Vise ga nisam gasio do kuce. Isto to vece sam negde izgubio karticu i 100 eur u nekoj kafani. Stresne uspomene, hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Mart 6, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan uu onda sam ja gadno pobrkao loncice, serpe i poklopcice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Mart 6, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahaha, Kepo ti si Željko! Izem ti forum, ne znaš ni kako je kome pravo ime Ajde, idemo dalje, može tema, sad ću da okačim. Dakle, nemojte slati tuđe fotografije, samo svoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...