Mornar 17 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skuter Tomos Twister 50 TEHNIČKI PODACI: • 4 taktni agregat • Snaga: 2,1 kW • Hlađenje zrakom • Prednja kočnica: disk (226 mm) • Zadnja kočnica: bubanj (130 mm) • Start: Električni i nožni • Guma prednja: 90/80-16 • Guma zadnja: 90/80-16 • Rezervar za gorivo: 4,8l P.S. Dali je ovo cist Slovenac, Kinez ili mesano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan пошто & где има да се набави у БГ ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod ovih je: Tomos - Moto servis Peđa. Petrovac na Mlavi http://www.tomos.rs/ Twister 50 49 - 1.399€ Twister 125 125 - 1.799€ a treba pogledati: http://www.tomos.rs/mreza-predstavnistava.html P.S. Mene zanima sta je to u stvari, ako neko zna, neka napise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12749 Napisano Februar 22, 2011 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nista to nije Tomos, samo re-imenovan kinez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tajvanac SYM, najverovatnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Februar 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako je zaista u pitanju SYM, to može da bude dobar pazar, naročito 125-ica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Februar 23, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je nneki Zip, sa tocokovima od Beverly-a i jos po nesto od nekoga. Negde sam citao o nekom tomosovom SM-u i lepo su ga ocenili. Isto je neka mesavina. A ova 125ica stvarno moze da bude zanimljiva. Eto konkurencije libertyju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 28, 2011 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kao posednik 3 Tomos proizvoda, 1 moped i 2 vanbrodska motora, naravno da mi je zatrebalo delova tu i tamo. Neke stvari se teze nadju, pa sam se okrenuo , naravno, internetu. A tamo me je sacekalo saznanje da od 2008 godine Tomos Koper Slovenija ne da ne postoji, nego nema ni osoba za kontakte, uobicajena za naknadna potrazivanja kod gasenja fabrika. Bilo je i na nasim TV stanicama o gasenju Tomosa. Mnogi ugaseni proizvodjaci, ili oni koji ne mogu postici jeftiniju proizvodnju, pribegavaju trikovima. U Kini pokupuju sto im se svidja, u okviru kupovine Kinezi uvek ugovore opremu, naziv, nivo kvaliteta i ostalo. Koristeci poznato ime, prodaja ide pod imenom Tomos ili mnogim drugim (bivsim) imenima. Nista srasno, tu taktiku primenjuju mnogi poznati proizvodjaci. Takozvane usvojene modele takoreci proizvode Peugeot, Malagutti, Kreidler, Benelli,... Pa i Tomos koji od 2008 ne postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Februar 28, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan jel se zna koji je agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Februar 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi ugaseni proizvodjaci, ili oni koji ne mogu postici jeftiniju proizvodnju, pribegavaju trikovima. U Kini pokupuju sto im se svidja, u okviru kupovine Kinezi uvek ugovore opremu, naziv, nivo kvaliteta i ostalo. Koristeci poznato ime, prodaja ide pod imenom Tomos ili mnogim drugim (bivsim) imenima. Ako sam dobro shvatio, neko je uveo kontigent skutera iz Kine, i nalepio im Tomosove etikete bez ikakve osnove? Meni je ovo dosta strašno, klasična prevara - koriste poznati i priznati brend da bi preprodali svoj proizvod (sumnjivog kvaliteta)... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Februar 28, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi ugaseni proizvodjaci, ili oni koji ne mogu postici jeftiniju proizvodnju, pribegavaju trikovima. U Kini pokupuju sto im se svidja, u okviru kupovine Kinezi uvek ugovore opremu, naziv, nivo kvaliteta i ostalo. Koristeci poznato ime, prodaja ide pod imenom Tomos ili mnogim drugim (bivsim) imenima. Ako sam dobro shvatio, neko je uveo kontigent skutera iz Kine, i nalepio im Tomosove etikete bez ikakve osnove? Meni je ovo dosta strašno, klasična prevara - koriste poznati i priznati brend da bi preprodali svoj proizvod (sumnjivog kvaliteta)... :'( Pitajte njih http://www.tomos.si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Mart 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ipak nije, izgleda da je sam Tomos etiketirao ove modele, što je okej. Nadam se da kvalitetom zavređuju Tomosov amblem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...