toni46 0 Napisano Jun 15, 2007 U prolazu, 51 postova Lokacija: usora Prijavi odgovor kao problematičan okk javim kad naravim ako bog da................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Jun 15, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Proveri zazor ventila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 16, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan samo za pucače. prilikom pucanja iz auspuha povratni talas je toliko jak da može da otvori izduvni ventil i tada ga klip stiže i dalje znate šta bude, druga varijanta je da taj povratni talas ne otvori ventil već otkine pečurku, i onda znate šta bude. to treba izbegavati u šrokom luku. javljaj šta si uradio sa motorom, baš da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocko 0 Napisano Jun 19, 2007 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banat Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Barkocisom . Proveri kompresiju pa ces znati na cemu si.Onda se jvi pa da vidimo sta dalje. POZDRAV ZA BARKOCISA ispao je ljudina zbog reglera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Jun 19, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je da jos neko deli moje misljenje sto se tice ovoga motora,sto se mene tice i dalje ostajem pri svom misljenju. Bocko tebi hvala,i nemoj bas toliko da me hvalis-mogli bi ljudi svasta da pomisle cujemo se,pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni46 0 Napisano Jun 23, 2007 U prolazu, 51 postova Lokacija: usora Prijavi odgovor kao problematičan allo ljudi danas je motor sklopljen e uzrok problemu paljenja su bili ventili ova moja yamaha fzr 600 ima 16 ventila i ni jedan nije zatvaro i znaci oni su sad uslajfani i cim smo sklopili on je upali e danas je palio cio dan i to je bio uzrok ko sta sam i ja sam mislio!!!!!pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Jun 24, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan u redu za ventile.samo bih da pojasnim malo sliku ljudima sta se desavalo u tvom motoru.dakle,ventili nisu dobro dihtovali,klipovi pokusavaju da sabiju vazduh,ali posto ventili nedihtuju dobro deo te kompresije odlazi pored ventila-znaci opet mala kompresija.ventili su samo jedan od ucesnika koji doprinose dobroj kompresiji.kada bi mene neko pitao sta je bio uzrok ne-paljenja: odgovor:losa kompresija-kojoj su doprineli ventili. za paljenje motora potrebno je laicki: sabijen vazduh-kompresija, smesa:gorivo-vazduh, varnica, sve u datom momentu. merenje kompresije moze da bude samo pokazatelj sta dalje ciniti. nemoj ovo da shvatis kao prepucavanje,nije mi namera.mislim da ces se sloziti sa ovim mojim odgovorom-moj cilj je da ljudi imaju kristalno cistu sliku sta se desavalo u motoru. sto bi neki rekli,hvala na paznji! pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jun 24, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Uporedi svoje.Nadam se da ce ti pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni46 0 Napisano Jun 24, 2007 U prolazu, 51 postova Lokacija: usora Prijavi odgovor kao problematičan uglavno mi sad pali ko mecka ,e imam sad jedno pitanje u priajtelja mi na bregastoj na kraju onaj krug sto oda on je pola puko i on radi i bez tog djela al se malo cuje e dal se smje zavart ta bregasta .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor je u pitanju? Mislis na krug na kraju bregaste koji je obicno zanitovan? Ma moze bez toga, samo ce da lupka. To bi trebalo da je dekompresor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni46 0 Napisano Jun 27, 2007 U prolazu, 51 postova Lokacija: usora Prijavi odgovor kao problematičan jeste tako onaj krug on malo samo se malo cuje na leru kad radi a u voznji nista bolje ne variti moze odpast pa uletit u masinu!!!a isto yamaha fzr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...