jolollo 29 Napisano Februar 21, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li se čovek do sada sam pohvalio sa svojom napravom, ali ću ja to svakako uraditi. Pre par meseci je kupio u Metrou klasičnu dizalicu za motore, i dolaskom kući i probom ustanovio da je dizalica prilično neupotrebljiva. Skupio par kutija i ploču od iverice i napravio dizalicu da može čovečanski da radi. Meni se lično dopada, a ostalo mu je još malo dorade i biće skroz O.K. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 21, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se, daj malo detaljnijih slika ( gde si seko, produzivao, sta, kako ? ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Cek,ovo si napravio od one male pisljive dizalice?Ako je tako,postovanje!Ako moze mere,skice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je koliko vidim,sve na novo pravljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jolollo 29 Napisano Mart 1, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je koliko vidim,sve na novo pravljeno. Klasičnu dizalicu je isekao po pola i krajeve spojio kutijama, a gornje šape spojio L profilima. Kao ploču je upotrebio vrata od nekog ormana. E u toj fazi je malo iskomplikovao stvari, jer je krenuo da ojačava dizalicu, kako se ne bi prelomila kada mu dođe neki Harley od 6500ccm i barem 990kg žive vage (šala), ali je stvarno bio problem ukljštenja dizalice odnosno mehanizma za podizanje(neki tanki flahići, a opasno su se uvijali kada se podigne VF1000). Dizalica deluje kulturno, jer je cela prefarbana. Od mene je dobio ponudu da bez nadoknade dođe i sklopi sledeću, sa kulturnijim alatom i finijim materijalom. Ta bi stvarno izgledala fabrički, ova je slikana malo poizdalje da bi se manje videli propusti u estetici. Večeras ću ići do njega, pa ću slikati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...