OpFor 225 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog otvorenog poziva za Englesku, preciznije Watchfield, Swindon. Ko ima mogucnosti i slobodnog vremena - dobrodosao je kod mene u UK. Ja sam ovde do sredine Jula, mesta ima po sobama koliko hocete + veliko dvoriste i garaza sa alatom. Inace ovde zavrsavam neku skolicu a porodica mi je u Bgd (dodju povremeno). Sezona pocinje za koju nedelju, ima dosta skupova (kao i kod nas), putevi su OK, leva strana nije problem za navikavanje, ali ubise sa kruznim tokovima. Orjentacije radi, viza je potrebna (bila je oko 7.000 din), do mene ima 2.250 km (iz Bgd-a), smestaj je free a za klopu cemo se snaci, ako ima za mene ima i za goste. Sa motorom ili bez motora... dobrodosli. 42 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gest ti je za svaku pohvalu, svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Februar 21, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Druže baš mi je drago da si se lepo ugnezdio. Ja se baš pitao gde nestade ponoćna zvezda. Lepo od tebe što zoveš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mogao ranije, pritisle obaveze, prosla sezona - ali sada je drugacije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti to otisao motorom?? Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Februar 21, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Axa, 3 dana jahanja (bukvalno) - uzivanje sve vreme. Soliranje po Evropi... Evo jos par slicica, ipak je ovo putopis: A - Moja spodoba na ulasku u Austriju B - Plasenje turista po Oxfordu C - Moja lepsa (i bolja) polovina na voznji do Londona D - Srbin se bori protiv piraterije (ala ovo prasi majku mu...) 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 21, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Februar 21, 2011 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za poziv...nadam se da ce bar neko biti u prilici da ga iskoristi. Da vazi za narednu godinu, mozda bi i bilo sanse da se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 21, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Axa, 3 dana jahanja (bukvalno) - uzivanje sve vreme. Soliranje po Evropi... Evo jos par slicica, ipak je ovo putopis: A - Moja spodoba na ulasku u Austriju B - Plasenje turista po Oxfordu C - Moja lepsa (i bolja) polovina na voznji do Londona D - Srbin se bori protiv piraterije (ala ovo prasi majku mu...) Kad ocekujemo putopis? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 21, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za poziv, svakako nije nesto svakidasnje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 22, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Rado ide Srbin u ... goste Svaka cast na temi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 23, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan leva strana nije problem za navikavanje, ali ubise sa kruznim tokovima. Ovo bio bi izazov! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Uhuhuh, gotivan poziv! Ko ima prednos` u kruznom toku?... Ufotkaj neki kruzni tok ako imas vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 24, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Druže, svaka ti čast na ovako iskrenom i otvorenom pozivu! Vremena ima, volje ima, lepše vreme za putovanje ove godine tek dolazi.... Ko zna, možda i para bude, pa dođemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na gestu i nadam se da će neko biti u prilici da te obiđe pa da nam lepo na tanane ispiše putopis! Ako se ne vidimo na ostrvu ajd barem ovde kada se vratiš, da uzvratimo poziv pa po Srbiji da se sretnemo! Uzdravlje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ово је стварно несвакидашљи гест! Велики поздрав! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Evo za mog druga BusMan-a, a i za ostale - sa cime se ja borim u zivotu (ovo je blizu mene). Pomnozi to sa levom stranom, prvenstvima itd... http://www.bbc.co.uk/wiltshire/content/image_galleries/wiltshire_live_search_gallery.shtml?15 http://en.wikipedia.org/wiki/Magic_Roundabout_%28Swindon%29 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 25, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Evo za mog druga BusMan-a, a i za ostale - sa cime se ja borim u zivotu (ovo je blizu mene). Pomnozi to sa levom stranom, prvenstvima itd... http://www.bbc.co.uk/wiltshire/content/image_galleries/wiltshire_live_search_gallery.shtml?15 http://en.wikipedia.org/wiki/Magic_Roundabout_%28Swindon%29 Lzes me.. ja bi tu stao pa bi gurao motor na trotoar ebes mi sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha... jednom udjes i nikad ne izadjes !! Paz` kad ima i desni i levi smer ?! To kod nas da stavis, al` bi bilo pi*karanja kroz prozor! Ko ima prednost u desnom, a ko u levom smeru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Februar 28, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Kralju,svaka chast na ponudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Februar 28, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Englezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 2, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan uh kako bi da se malo (dozivotno) pravim englez.......Svaka cast za great gest ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 738 Napisano Maj 4, 2011 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Sada mi je jasan onaj crtani film ,,,,Pljeskavice,evo pljeskavica, Senf , kečap prilozi... ahahhaha . Pa ja ovako glupav k.tok nisam u zivotu video. A naputovao sam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Samo za bracu i sestre sa Foruma sam se vozao k'o lud u krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...