SpaVe 813 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Величина: 52 (од 175-180цм висине и 75-80кг тежине) Цена: 80 евра Телефон: 063.654.232 Слајдери на коленима: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Само јакна одличан комад опреме! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Februar 23, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan kad si mali...... c c c c c c Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki916R 0 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Po ovim dimenzijama bi se uklopio,ali me muci sto je moja jakna (isto dainese) br.54, a mala mi je. Samo malo je matorija i nije kozna (da budem iskren nisam siguran dal` je bas oridjidji).Jel kombinezon ima nekih ostecenja i tragova padanja? HVALA UNAPRED!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Изгуљени су слајдери на коленима, али су још употребљиви, а уосталом, потрошна су роба! Леви рукав је изгребан, али није поцепан. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Februar 24, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Продато! Хвала на пажњи! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...