dcNiko 157 Napisano Jun 1, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Interesuju me koji su sve modeli kaciga sa dodatnim zaštitnim vizirom za sunce, ako znate neki od modela možete li mi ih nabrojati, i ako neko ima neku od tih kaciga zanima me vredi li to èemu osim što je praktièno za navlaèenje i skidanje u vožnji, ili su dobre sunèane naoèare sa antireflex(spreèava zaslepljivanje odbijenim sunèevim zracima od refleksivnih površina) slojem, kakve veæ imam, bolje. Inaèe nosim soèiva pa mi sunce u vožnji prilièno smeta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 1, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni se jako svidela caberg-ova fora sa integrisanim naocarama za sunce, koje se nalaze sa unutrasnje strane vizira, i spolja imaju polugicu kojom se spustaju i podizu... Konkretno sam probao na caberg justissimo flip-up modelu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jun 1, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bi bilo da kažete i cenu i gde ih ima ako znate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 1, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Caberg prodaje Guevara, a ovaj model je bio, ako se dobro secam, 21.000, a imaju i jeftinijih modela sa tim "naocarima za sunce" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 163 Napisano Jun 8, 2007 Zainteresovan, 776 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i Nolan 102 koja ima dodatni vizir, jeste joj jaka cena ,ali je i dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Jun 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jednu takvu i mogu ti reci opasno dobra stvar. Meni mnogo znaci, nema vise zaslepljivanja od Sunca i sve sto ide uz to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chombe 0 Napisano Jun 8, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Nolan n102 i problem kod ove kacige je sto je vizir za sunce sa spoljne strane. Do 200 km\h se odlicno ponasa ali preko toga mi se desavalo da se sam spusti i to mi se jednom desilo dok sam vozio po mraku i pred ulazak u tunel @#$!@#^. Odma sam ga skinuo Sve u svemu odlicna stvar, ali mislim da je bolje resenje ako se vizir nalazi iznutra. Mislim da i Shubert ima neke medele, jedino je pitanje ako ti cena odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Jun 8, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u martu pazario Caberg 505. Veoma sam zadovoljan i kvalitetom i cenom (130E). Zatamnjeni vizir je sa unutrasnje strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Jun 8, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan gde si je uzeo ? U srbiji sam okrenuo sve moguce brojeve sto znam i nigde je nema ? Louis ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 163 Napisano Jun 9, 2007 Zainteresovan, 776 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan pokušaj u Guevari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Jun 9, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan pa da njih sam prvo zvao i nema bice tek za 2-3 nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
romeo 0 Napisano Jun 9, 2007 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Jun 11, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Louis, Minken gde si je uzeo ? U srbiji sam okrenuo sve moguce brojeve sto znam i nigde je nema ? Louis ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 11, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Caberg solo black 104, sa integrisanim vizirom za sunce, 200e- Guevara. Sto je funkcionalna, al sto mi dobro stoji... ;D Salu na stranu, stvarno ok kaciga. E sad, ima fora, kad dignes vizir, i spustis ovaj za sunce, vetar tako nekako cudno duva direktno u oci. Kad su oba vizira podigunta ne javlja se ovaj problem. Kad mi je vruce drzim spusten vizir zbog ovoga na pola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sexy bitch 0 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: HRVATSKA ,RIJEKA Prijavi odgovor kao problematičan možda se nebi smjela mješati ali vidim da imate malih dilema oko kaciga sa dodatnim sunčanim naočalama..... ja radim u Rijeci (HR) u motocentru i imam više modela sa tim dodatkom.....ne znam dali vi tamo imate marku Airoh i dali ste čuli za nju?! oni imaju veliki izbor kaciga sa naočalama,pristupačnih cijena i lijepog dizajna.....većini njih se skida i unutrašnjost tako da ju možete prati.....sve kacige su jednobojne i ima ih u više varijanti.....najčešće su to modeli kojima se diže čeljust tako da može biti integralna i jet kaciga..... vrlo su praktične i izrađene od kvalitetnih materijala.....a ponavljam cijene nisu astronomske..... eto.....toliko od mene i ako Vam treba bilo kakva pomoć oko motoopreme slobodno se javite jer sam poprilično upućena u cijene,kvalitete,marke i izbor... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 12, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan nazzalost,Sexy,mi u Srbiji nemamo generalno importera za firmu Airox,i kacige te firme su jako slabo zastupljene kod nashih bikera..tako da nam ostaje jedino naruchivanje iz Polo i Louis-a(ko ima muda za to-ja nemam) U svakom sluchaju-hvala za TIP! ps.super avatar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Jun 12, 2007 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan hmmm...mislim da postoji Airoh prodavnica, negde oko Zeleznicke stanice, u blizini bivseg XLa (ne znam kako se sada zove). Provozacu se sutra, pa javljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 12, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Nolan n102 i problem kod ove kacige je sto je vizir za sunce sa spoljne strane. Do 200 km\h se odlicno ponasa ali preko toga mi se desavalo da se sam spusti i to mi se jednom desilo dok sam vozio po mraku i pred ulazak u tunel @#$!@#^. Odma sam ga skinuo Sve u svemu odlicna stvar, ali mislim da je bolje resenje ako se vizir nalazi iznutra. Mislim da i Shubert ima neke medele, jedino je pitanje ako ti cena odgovara. 200km/h po mraku i pred ulazak u tunel, ej moja statistiko....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sexy bitch 0 Napisano Jun 12, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: HRVATSKA ,RIJEKA Prijavi odgovor kao problematičan nazzalost,Sexy,mi u Srbiji nemamo generalno importera za firmu Airox,i kacige te firme su jako slabo zastupljene kod nashih bikera..tako da nam ostaje jedino naruchivanje iz Polo i Louis-a(ko ima muda za to-ja nemam) U svakom sluchaju-hvala za TIP! ps.super avatar hvala za avatar.....možda nemate generalnog zastupnika ali mislim da ih netko prodaje .....mogu provjeriti točno pa vam javim..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 12, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan proveri, pa javi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 12, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ali javi meni!!! Nemoj ovome iznad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Jun 14, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ma lsobodno javi meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sexy bitch 0 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: HRVATSKA ,RIJEKA Prijavi odgovor kao problematičan ali javi meni!!! Nemoj ovome iznad! baš sam jučer razgovarala sa tipom koji je glavni uvoznik Airoha za HR kaže da ih kod Vas nema više nigdje za kupit,ali da bi oni rado voljeli proširiti tržište i traže nekoga tko bi bio zastupnik za Srbiju.... pa ako znate nekoga tko ima trgovinu ,a zanima ga to slobodno javite pa ću ih ja spojiti.... uvijeti su poprilično dobri....jer daju ok rabate i odgodu plačanja..... eto,žao mi je da ih nemate ali eto prilike.....ako koga znate pa vidite..... pozdrav..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...