Night Riderr 91 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene su zavrsili stitnici i blatobran po ceni od 40eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan cestitamo castis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Februar 20, 2011 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad znam celu pricu, dodje mi pojedem muda sebi, srecnici su dosli do odlicnih delova po bagatelnoj ceni . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Februar 20, 2011 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je najbolja ponuda na forumu IKADA 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Kompletno ludilo, kakva ponuda delova i cena, on/ona zasluzuju medalju! Steta sto trenutno nisam imao KTMa da ga castim sa necim...Prosto mi ne ide u glavu da pokloni npr Excele za sicu, ne verujem da je tooliko hitno bilo da da upola/trecinu cene? Svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 20, 2011 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ovog oglasa mi nije dobro... :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan da ja imam neki motor na koji bi stavio takve felne ni meni ne bi bilo dobro ! molim prodavca da stavi jos neke takve tockove na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Callmatha 9 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Cafe Racing Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro drugari, nije bas poklonjeno bilo... tockovi su otisli za fer cenu ostalo je jos puno toga> viljuska, svetla naprednazad, pozadi, rezervoar, kocnice naprednazad, sediste, bocne plastike, migavci, cdi, bombinakablovi, rucica za gas, i AUSPUH!!!!!!! koj je fantastican i od titanjuma hajde zovite da vidimo sta jos moze za zicu da se da 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markobmw 0 Napisano Februar 23, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bor Motocikl: Sprint pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dali imas zadnji amortizer i koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...