papacito 1354 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam kozno odelo ali cu praviti klasifikaciju poklonicu samo onome kome je zaista potrebno.. dakle odelo je marke TEXPORT .jakna i pantalone imaju protektore znaci svuda gde treba ,na jakni postoje mala ostecenja ali se moze nositi i tako znaci samo dobro oprati ... na jakni i pantalonama je br.52 nisam toliko kompetentan sa brojevima ali po meni je odelo za coveka max 175cm. i kilaze oko 65 kg.. odelo sam dobio uz motor iz italije..meni nije potrebno pa rekoh da nekog oraspolozim u ove tmurne dane.. 47 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Februar 17, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne uklapam se u gabarite nikako,ali kapa dole stvarno za gest,svaka chast majstore! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na gestu , bdw ja se uklapam u visinu (171cm) ali kilažu bih morao doterati (76kg ) . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan hm ... ja nosim 52 ... :zvizduk: ali ja se ne uklapam u adresu ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street fighter 19 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je moj broj...imam 67 kg visok 176 xaxaxaxaxa.Ne verujem, svaka cast, ovo se jednom vidja.Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan PROTEKTOR NA LEVOM KOLENU IMAM POTREBNO JE DA SE ZALEPI ZNACI NISTA VISE REC JE O PROFESIONALNOM ODELU ZA TRKE... MOLBE I VASE GABARITE OSTAVLJAJTE U OVOM POSTU..HVALA.. ponude ostavljajte do 12 sati veceras tada cu odluciti kome ide ovo odelo. MOLIO BIH DA SE NE LJUTITE JER CU ODABRATI KAO STO SAM REKAO ONOGA KOME JE ZAISTA POTREBNO. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan imas p.p ;)ja 60kg,165cm.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ili si dobrog srca ko ja ili si za ninonino ali svaka čast za oglas!!! neko će se verovatno silno obradovati :moto3: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam gest, ne uklapam se u gabarite a i nije ovo za mene Bas lepo sto gledas da poklonis kome treba a ne ko se prvi javi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Februar 17, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ako nikom ne ode.... mi pocinjemo uskoro raditi edukaciju dece, o bezbednosti motociklista u saobracaju, u osnovnoj skoli i bilo bi lepo izmedju ostalog sto imamo pokazati da im pokazemo i takav komplet sa sve protektorima.... jer je drugacije kad deca mogu opipati takve stvari.... svaka cast 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 17, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lep gest Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan ako nikom ne ode.... mi pocinjemo uskoro raditi edukaciju dece, o bezbednosti motociklista u saobracaju, u osnovnoj skoli i bilo bi lepo izmedju ostalog sto imamo pokazati da im pokazemo i takav komplet sa sve protektorima.... jer je drugacije kad deca mogu opipati takve stvari.... svaka cast Dobra ideja. I opet na kraju moze da se pokloni nekom posredstvom foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Saint 0 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan )) ne treba mi odelo, samo sam hteo da pohvalim gest!!! svaka cast!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoeM61 5 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Honda Africa Twin XRV 750, '92 i Kymco Xciting 500 Ri, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za gest. Ulepsao si mi (nam) dan. Pozdrav. S postovanjem. Bosko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim i ovde.... Voleo bih ovo odelo da poklonim sestri..oboje smo bajkeri ona bez opreme.. uklapa se u te dimenzije koje si naveo.. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 17, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja se ne uklapam u nekoj od dimenzija (kilaža naravno ) ali Papacito, stvarno svaka čast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba mi odelo, samo da pozdravim gest. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lep gest, evo i ja da se prijavim, 175cm / 72 kg, motor vozim i zimi, tj po hladnom jer mi je to osnovno sredstvo prevoza, a koza je prava stvar za zimu, pa toliko od mene. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, neka odelo ode u prave ruke! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 17, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lep gest 176-71 i ja da se prijavim posto uskoro kupujem motor a odelo nemam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2669 Napisano Februar 17, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi verovatno odgovaralo po dimenzijama, ali ne i koncepcijski, jer vozim čopera. Tako da pohvaljujem gest 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanfasper 23 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: suzuki gsr 600 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene druze... ))) Bio sam uporan, ko zna mozda se i isplati...ako ne pijemo pivo na nekoj motorijadi Elem da kazem da je ovaj covek legenda...Sve pohvale 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima koji su me pohvalili ali imam samo jedno da kazem KRALJ BIO KRALJ OSTO..... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Februar 17, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smilodon 152 Napisano Februar 17, 2011 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale, Viteže papacito. Meni verovatno taman, ali nisam u R fazonu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...