nenadd 17 Napisano Februar 17, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde se u nasem okruzenju,ili na nekom sajtu mogu naci Harley agregati,skinuti sa nekog slupanog motora?Ima ih na Ebay motors ali uglavnom Amerika pa je i transport veoma skup,zbog toga me interesuje Evropa.Pocinjem izradu pa me zanima kupovina Harley V motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan www.ebay.de ukucaj Harley motor u pretragu ima kolko oces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Do koliko para te interesuje ? Kako ces uvesti ? Koji agregat si planirao ? (evo, big twin) Kubikaza ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1200 kubika,a uvoz legalno na carinu.Spedicija rekla moze ali carina i porez se plate i to je to.Kada je jedan u pitanju i za licne potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam zadnji put pitao rekli da, samo onda kad imas vec motor pa ti je crkao agregat i umesto njega ces staviti taj novi iz uvoza. Mozda se vec menjalo, neznam. Verovatno mislis na sportster ako ti treba 1200, ili Buell. Ako hoces mogu se raspitati ali na primer big twin bi ti znao odmah. Ili S&S nov. )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista novo.Evo motor/evolution/,kazu ima rezervnih delova.Raspitaj se pa javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Prvo Nenade moras da poznajes malo tematiku i Harley agregate( ili americke V-2) da bi znao sta tacno hoces. A i ti ACY big twin sta je to? Prvo 1200 moze da bude i Shovel al to on verovatno nece. Drugo 1200 mu je sportsterov ili buellov agregat stim sto sa buellovim ima da se slomi dok ga napravi u copera. Trece big twin sirok pojam? Prvo on sam mora da zna sta ce da pravi pa da zna sta da kupi. Twin cam (A,B) i evo masine nisu iste po konceptu a ni po izgledu a ramovi u koje se stavljaju ove dve vrste agregata su totalno razliciti. Cetvrto solidan sportsterov agregart sa poreklom kosta u Nemackoj od 1300 do 1800eura komplet sa karburatorom,paljenjem i nema veze da li je 883 ili 1200 cena je tu negde. Zaboravih da dodam i aftermarket agregate od S&S,Rev Teach,Jimms,Delkron i td. al to je vec preskupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...