ANTIC GM 43 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan radio bih skoro sve poslove sem konobarisanja.u tome nisam vican i nebih da gubim vreme.imam a,b i c od kategorije,radio sam do sada mnogo poslova i u struci i van nje/masinstvo/obezbedjenja,nabavke,taxi 8god,itd....dejan gm pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podji do Bara .... probaj u Taxi kompaniji, sigurno ce im trebati vozac. E,da ... dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan neznam brate,nisam bas siguran da bi me u taxiju lepo primili posto sam iz srbije...ali ipak hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakve to veze ima ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ma,ok je,,,ali ipak bi nesto drugo,dosta mi je taxija ovde bilo,ali stvarno ti se iskreno zahvaljujem na pomoci,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Mart 16, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ma,ok je,,,ali ipak bi nesto drugo,dosta mi je taxija ovde bilo,ali stvarno ti se iskreno zahvaljujem na pomoci,hvala izgleda da meni nema nista od primorja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Maj 17, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ma,ok je,,,ali ipak bi nesto drugo,dosta mi je taxija ovde bilo,ali stvarno ti se iskreno zahvaljujem na pomoci,hvala izgleda da meni nema nista od primorja JOS NISTA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...