urosAT 312 Napisano Februar 17, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put uzmi politiku,deblja je i bolje stiti od novosti, a i veceg je formata pa zahvata i podkolenice 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 17, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Podhitno da kupujes opremu..pantalone i dobru jaknu.. jerbo ces tako vozeci za 10 god. biti pokretna meteoroloska stanica Jakna se vidi na slici breeeeee...ti to mene zekis...a pantalone su malo skupa investicija...za sada cu se zadovoljiti i windstoper-ima ili ti protektorima...jbg studentima nije tako lako za kes.... Sledeci put uzmi politiku,deblja je i bolje stiti od novosti, a i veceg je formata pa zahvata i podkolenice ooo svemocni...hvala na savetu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 17, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Ima Sinke neke male pantalonice, vidi sa njim, daje ih za neke smesne novce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 17, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put uzmi politiku,deblja je i bolje stiti od novosti, a i veceg je formata pa zahvata i podkolenice Hahaha,e jesi joj reko... Nego, nensy, stvarno si nas prijatno iznenadila ovim putopisom. Jbt kakvog muza imam :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 17, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A pa kome je lako za kes imas pantalone za 5 crvenih.. mozda se nadje nesto i po oglasima za manje.. jeftinije ti je to..od popravke kolena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 17, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan ima Sinke i za 4 crvene, a daje na rate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 17, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci put uzmi politiku,deblja je i bolje stiti od novosti, a i veceg je formata pa zahvata i podkolenice Hahaha,e jesi joj reko... Nego, nensy, stvarno si nas prijatno iznenadila ovim putopisom. Jbt kakvog muza imam :-) Zeno moja jel ti sada jasno zasto trebas da me cuvas??? A pa kome je lako za kes imas pantalone za 5 crvenih.. mozda se nadje nesto i po oglasima za manje.. jeftinije ti je to..od popravke kolena Jel imas ti da mi das 5 crvenih??? trep trep..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 17, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan ima Sinke i za 4 crvene, a daje na rate Sta mislis je daje nesto onako...u onoj prirodi...kako bese zovu...naturale,naturi....tako nekako ne mogu da se setim hahaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 17, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko ce da ti da 5 crvenih cim proda teneru, pola tebi a pola njemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 17, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Imam.. jel do prvog ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 17, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Imam.. jel do prvog ili? A gde ja da nadjem pare do prvog da opljackam banku??? Mozda to i uradim ako ne nadjem zrtvu da mi da pare za A kategoriju..... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Februar 17, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Samo se vi sprdajte, e mala, dodji sutra do ole a da probas buse pantalone sa protektorima,ako su ti dobre doneses 3 crvene kad imas,al zato platis kafu il nagovoris miju da zamoli aparat da curi za dzabe :-) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 17, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Dobri Sinke, eto imas i popust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Februar 17, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Kompletan putopis, svaka ti čast. Ljudi otputuju na daleke destinacije pa ne umeju da sroče šta su videli; ti si napravila turu po kraju i napravila pravu avanturu. Sto puta bravo! I ne slušaj uopšte savete da ne voziš po hladnoći ili da ti treba veći motor. Pravi bajker vozi to što ima, gde god želi, kad god želi - baš kao ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 18, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Kompletan putopis, svaka ti čast. Ljudi otputuju na daleke destinacije pa ne umeju da sroče šta su videli; ti si napravila turu po kraju i napravila pravu avanturu. Sto puta bravo! I ne slušaj uopšte savete da ne voziš po hladnoći ili da ti treba veći motor. Pravi bajker vozi to što ima, gde god želi, kad god želi - baš kao ti. Hvala na pohvali...a sto se tice ovoga za zimu i bajk koji vozim.....predstavlja mi mali problem upravo zato sto ne mogu da stignem svuda gde zelim.... Kad god budem imala prilike pisacu ovakve i slicne tekstove.... ima mnogo toga da se sazna o Srbiji...a zalosno je to sto ljudi idu da vide neka cudesa u inostranstvu a nisu ni svesni toga koliko je Srbija posebna i koliko njenih predela je cudesno.... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ee lima-sta .. bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Februar 18, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan A za pantalone - evo ti mali savet. I mene je mrzelo da bacam pare, uzeo sam na buvljaku ellese skijaske pantalone. Jak materijal, tople, duboke u struku (greju bubce), imaju i zip na donjem delu nogavica gde je i gumirani deo koji se uvlaci u cizme, pa zakopcas pantalone preko. Navozao sam se ove zime u njima, i nije mi bilo hladno. Cena - 300 din (tri plave, ovaj Nikole Tesle). Tolko imas sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 18, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan A za pantalone - evo ti mali savet. I mene je mrzelo da bacam pare, uzeo sam na buvljaku ellese skijaske pantalone. Jak materijal, tople, duboke u struku (greju bubce), imaju i zip na donjem delu nogavica gde je i gumirani deo koji se uvlaci u cizme, pa zakopcas pantalone preko. Navozao sam se ove zime u njima, i nije mi bilo hladno. Cena - 300 din (tri plave, ovaj Nikole Tesle). Tolko imas sigurno. Hvala.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, inspirativno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 302 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno skockana turica shodno vremenskim uslovima i prelepo spakovana u putopis A za windstopere nemoj da se zezas nego "pozajmis" od mame onu providnu foliju sto se prekrivaju cinije u frizideru i lepo umotas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 18, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno skockana turica shodno vremenskim uslovima i prelepo spakovana u putopis A za windstopere nemoj da se zezas nego "pozajmis" od mame onu providnu foliju sto se prekrivaju cinije u frizideru i lepo umotas Dobila sam na zajam protektore od naseg forumasa ZOLTANA...sad nema zime,ali ima manjak vremena zbog fakulteta ...ali bice za koji dan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 302 Napisano Februar 19, 2011 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Detalj oko protektora mi je negde promakao... A za fax, pa iz licnog iskustva sedi sada dok je ruzno vreme i otkacinji sto vise se moze inace ces kada krene lepo vreme da trazis rute koje mogu da se izvozaju za max 2 sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Februar 19, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan Super,dobar putopis za nas koji ne poznajemo Beograd i okolinu bas najbolje!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 19, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, svima si nam pokazala. To je pravi bikerski duh. Odlicno isplanirana ruta, vredi svaki metar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Februar 21, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Volim svoj grad i vrlo rado cu ga svima pokazati kroz putopise...a posto ja ne mogu van Bg-a bas na dalje staze sa skuterom vi me upoznajte sa drugim predelima Srbije svojim putopisima... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...