strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan krenulo je rastavljanje .... to nema šta puno za pisati, ali kad bude, ja ću napisati .. A i mašina je napokon vani ... jebemlijojsuncedajojjebem.... teška je ko sam vrag ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k_u_m 1 Napisano Februar 16, 2011 Pamet u glavu!, 49 postova Lokacija: Beograd - Bezanijska kosa Motocikl: Suzuki k1 600 , Yamaha yp 125 majesty Prijavi odgovor kao problematičan hehe nikad dosta posla.. svaka cast majstore, znas znanje. Pratim dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan evo i kante bez kante .... :jee: pa je krenulo i rastavljanje..... šta se mora, nije ni teško ... Sam razvodni lanac se može promijeniti i bez rastavljanja mašine, ali se ne može promijeniti zadnji klizač lanca, za koji sam sumnjao da nikad nije niti promjenjen upravo iz razloga jer se mašina mora rastavljati na pola... (kasnije se pokazalo da sam bio upravu ) tu se opet nema šta puno pričati .... čekič, još jedan čekić, malo veći ... i jedan najveći i to je sve to treba da bi se ovakav posao kvalitetno napravio .. :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je prljavo i masno .. FUJ, ko to još voli .. to bi bilo ono što ljudi nazivaju blokovi .... tako sam bar načuo... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo se priča da su cilindri ... čemu li to služi ? :stabre: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ko nezna kako izgleda kvačilo (ali vjerujem da svi znate, jer to je kao tablica množenja, uči se u prvom osnovne ... ) i ulazna osovina... i tako to što sve ide uz to, evo jedinstvene prilike da i to vidite .... a ako netko naruči ovo u narednoh 10 minuta, besplatno dobije i set noževa... :jee: u komadima... sve zajedno .. pa sad pojedinačno ... ležaj korpe kvačila, kažu ljudi da je to popularni model dvorednog igličastog ležaja, šta god im to značilo ... ovo bi bile opruge ili ti ga federi kvačila... to su one pizdarije koje vas zajebavaju kad hoćete stisnuti kvačilo, a oni guraju nazad... da im p**** lepe mame ... korpa kvačila .... zove se korpa ili košara... vjerovatno zato što izgleda ko onaj ceker što bake nose na pijacu i unutra potrpaju povrća, samo se ovdje potrpaju lamele i međuploče.... a ovo bi bile lamele i međiploče.. sa potisnim ležajem ... a to je ova sitnica koja vam pomaže kad vas oni federi zajebavaju a ovo bi bila ulazna osovina na kojoj stoji kvačilo..... pa kad se sastavi... step by step ... izgleda nekako ovako kao u slijedećem nizu fotki ... Ne može biti jednostavnije... zar ne ? 1 54 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan oho ... vidim da su mi pali i prvi plusići .... zahvaljujem se na tome ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan e, idem sad malo narezati i nacjepati drva... da se vatra ne ugasi ... pa se vraćam za pola sata ... manje više... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 16, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ubice me shef.... BTW, ja sam mislio na nesavijanje fuzica ako zakace asfalt. Zar to nije malo opasno? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steppenwolf 43 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 120 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hey Strasilo da li si siguran da je taj tvoj Suzukijev agregat iz 88/89 g ? Jer ti ultrakratkog hoda klipa Suzuki agregati imaju sajlu za aktiviranje kvacila-ne hidrauliku , a i precnik cilindara jeste 73mm. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan fuzići stoje u malo drugačijem položaju ... imaju teflonsku površinu koja je mekana.... Ovaj motor je takve konstrukcije da ćeš prije postrugati dekle na mašini i auspuh nego fuziće.... kad počneš fuzićima strugati, već si pao ... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Hey Strasilo da li si siguran da je taj tvoj Suzukijev agregat iz 88/89 g ? Jer ti ultrakratkog hoda klipa Suzuki agregati imaju sajlu za aktiviranje kvacila-ne hidrauliku , a i precnik cilindara jeste 73mm. Poz Siguran sam da taj agregat nije iz 88/89 .... ali je od modela prije ... malo za nijansu "živčaniji" motor.... i u kombinaciji sa većim karburatorima pravi sranja po cesti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ali ajmo mi dalje sa slikama.... Ovo je mjesto u mašini gdje se nalazi kvačilo ... a ovo je malo specijalnog alata za skidanje kvačila.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan a sada glava .... kao i kod ljudi, to je jedan vrlo kompleksan dio .... teško ga je razumjeti i svaka je specifična na svoj način ... ali kao i ljudska glava i ova se može friz(ur)irati .... a i o tome ćemo kasnije .... za sad samo glava... i to prljava... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steppenwolf 43 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 120 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti da je i od nekog modela i kasnije ! Mozes tacno po brojevima agregata da proveris ovde :Old Skool Suzuki Imas na tom sajtu i free service manual ako zatreba ! Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan registriran sam tamo .. THX mašina je od "grbavca" ..... znam šta vozim ... samo vas ne zamaram sa stvarima koje nisu bitne .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 16, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da si pratio na casovima.. priznaj da si od malih nogu bio masan do usiju uz caleta i didu? Blago tvojim drugarima motoristima.. Jel mozes samo caskom da mi vidis..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Februar 16, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan kakav si ti ludak!!! treba da se zategne malo sajla kvacila... hajmo onda izvaditi sve iz motora kad vec radimo... salim se svaka cast... pratim... a ide i lepo vreme, mogao bi da navratis na neku kaficu i pivo u NS. Nismo se dugo videli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da si pratio na casovima.. priznaj da si od malih nogu bio masan do usiju uz caleta i didu? Blago tvojim drugarima motoristima.. Jel mozes samo caskom da mi vidis..? pa moram priznati da jesam ... evo jedna slikica iz mladih dana... ja sam ovaj mali ... kakav si ti ludak!!! treba da se zategne malo sajla kvacila... hajmo onda izvaditi sve iz motora kad vec radimo... salim se svaka cast... pratim... a ide i lepo vreme, mogao bi da navratis na neku kaficu i pivo u NS. Nismo se dugo videli znaš kako kažu ... kad je bal, nek je maskembal ... :lol: evo čim složim kantu do kraja planiram neki put u tvom pravcu ... NS .. Temerin ... sve je to usput ... šta se kod tebe radi ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,majstore ! Ovako nesto jos nisam video ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ma šuti.. nisam ni ja .. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5044 Napisano Februar 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan A ja naivan pomislio kako je ono oko oklopa, maske i felne bio glavni posao... Ne smem ni da pomislim šta sve sledi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već kod (lude) glave... trebalo je i to rastaviti na proste faktore .... Ove sexy rukavice nosi moja bolja polovica.... da ne mislite da sam ja.. učio sam ju kako se skidaju opruge sa ventila... Ventili (prljavi) .. namjerno to pošem jer ću kasnije napraviti usporedbe starih i "novih" dijelova opruge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Kažu ljudi da ovakve mašine znaju imati i klipove, radilicu, klipnjače i još kojekakvih bespotrebnih dijelova, ali ja ih nisam našao .. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan A ja naivan pomislio kako je ono oko oklopa, maske i felne bio glavni posao... Ne smem ni da pomislim šta sve sledi... pa to je bio glavni posao tad... kad sam to radio ... u to vrijeme nisam ni pomislio na ovo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...