Mojsa 226 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Trazih po internetu razne modele crash barova za tdm ,i kad videh ovaj on mi odmah zapade za oko .....pa posto u mojoj blizini zivi covek koji to pravi , a inace je i clan foruma Seba011 ja mu se obratim... I covek mi lepo napravi ...isti crash bar kao sa slike koju sam mu doneo evo slike koju sam mu pokazao , a evo i crash bara koji je napravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 14, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Dakle Mojsiloviću, živiš na pravom mestu, žao mi samo Sebe, pored takvih prijatelja/komšija, neprijatelji mu ne trebaju Sve čestitke Bobiju na zlatnim rukama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije problem, uslikaj tacke pripoja(kacenja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nije problem, uslikaj tacke pripoja(kacenja). evo slika kacenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 14, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, bas je ispalo super i odlicno mu cuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 14, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan super izgleda, mene jedino brine što je druga tačka vezivanja blok motora... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan super izgleda, mene jedino brine što je druga tačka vezivanja blok motora... Na hiljade tdm-ova u svetu ima ovakav crash bar ...pa sta im fali , a ima majstor Seba011 i aparat za varenje aluminijuma tako da ne brinem zbog toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Februar 14, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan samo vozi... ja sam pokushao da saznam kako to samo nashi furaju neko drugo kachenje za tdm-a ali ....nisu me ubedili..imash zshtitu koja ti igra i svidja ti se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Februar 15, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mojsa,koliko novaca te izasao (ako nije tajna)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Februar 15, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 50e evo broja majstora Boban(seba011) 063/838-09-81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanovic typhoon 80 0 Napisano Februar 15, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd, Rakovica Motocikl: Piaggio typhoon 80 Prijavi odgovor kao problematičan super izgleda, mene jedino brine što je druga tačka vezivanja blok motora... Kolko vidim ima i zone savijanja tako da prilikom pada ne naslanja se bar direkzno na blok nego ispred bloka. Ja mislim da ni jedna zastita nije 100 % pa tako ni ovo. U svakom slucaju ideja ocena 5 majstor Seba 5. A Mojsa ? Meće obloge na oči. Tolko o Mojsi. Drž se elektrike i nema oči da te bole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan extra izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warburg 2 Napisano Februar 24, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda TA i VF 750 sabre Prijavi odgovor kao problematičan trebao si jos jednu cijev dodati da ide preko te plastike kao orginalni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...