doktor 4761 Napisano Februar 15, 2011 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Tesko je tako ubaciti...ali mozda da idete iz Slovenije kroz Dolomite, nocite tamo negde u Dolomitima, pa se spustite na Mestre ili na Lago di Gardu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi smo mogli tako nesto da izvedemo... Sto bi se reklo "Nisam pametan..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan @ doktor jel nam mozes otkriti tajnu kako si prosao italiju,korziku, dolomite i jos svasta nesto na onom putopisu sa zenom a pritom si potrosio skromno para. Mi racunamo da za ovu turu ode oko 350€ na gorivo + 120€ za trajekt + 250 za smestaj. Kakva je cena klope po italiji ? Jel mozes da napises kako da prodjemo jeftinije, neke cake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Februar 18, 2011 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice toga da prodjes jeftino, vec sam napisao po nesto: -spavanje u bungalovima, mozete proci sa oko 10-15E/osobi -napisao sam kako na ferry-ju da prodjete jeftinije -na Corsici nisam klopao u restoranima, preskupi su, a u prodavnicama su cene OK. U Italiji, cene pizze i paste su takodje OK. Ove cifre koje si napisao se skroz uklapaju i ono kako sam ja prosao, samo sto sam ja bio sa zenom, pa je trosak za toliko veci. Naravno, nisam izlazio u klubove,i slicno. Neke kafe, pivo i sl. se podrazumevaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Februar 19, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Riva+del+Garda,+Italy&daddr=46.03351,10.94744+to:46.1226836,10.9668962+to:46.42331,11.14129+to:Localit%C3%A0+Trafoi%2FSS38+to:Bormio,+Italia+to:46.08174,10.72202+to:Riva+del+Garda,+Italy&geocode=FT4yvAIdXXmlACnR2L8C2xaCRzFwg_ZmtrHe-g%3BFWZqvgIdcAunACkRWURwWWyCRzGRcCwRhwkHEw%3BFbvGvwIdcFenAClvsi99R2-CRzHBt6AShwkHEw%3BFQ5dxAIdqgCqACmdiVjx6Y-CRzFRXx8RhwkHEw%3BFXBExgIdRE2gAA%3BFRYKxQIdTlueACn3AV40WwWDRzFQ7GYuAngGBA%3BFcwmvwId5JqjACnZDtqrpUaCRzGgBC0RhwkHEw%3BFT4yvAIdXXmlACnR2L8C2xaCRzFwg_ZmtrHe-g&hl=en&mra=dpe&mrsp=2&sz=11&via=1,2,3,6&sll=46.104185,11.068039&sspn=0.256134,0.676346&ie=UTF8&ll=46.318481,10.939636&spn=1.028134,2.705383&z=9 Sta mislite, jel moze ovih 380 km da se izveze u jednom danu, s obizrom na prosecnu brzinu koju mozemo da imamo po onim krivinam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 19, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Riva+del+Garda,+Italy&daddr=46.03351,10.94744+to:46.1226836,10.9668962+to:46.42331,11.14129+to:Localit%C3%A0+Trafoi%2FSS38+to:Bormio,+Italia+to:46.08174,10.72202+to:Riva+del+Garda,+Italy&geocode=FT4yvAIdXXmlACnR2L8C2xaCRzFwg_ZmtrHe-g%3BFWZqvgIdcAunACkRWURwWWyCRzGRcCwRhwkHEw%3BFbvGvwIdcFenAClvsi99R2-CRzHBt6AShwkHEw%3BFQ5dxAIdqgCqACmdiVjx6Y-CRzFRXx8RhwkHEw%3BFXBExgIdRE2gAA%3BFRYKxQIdTlueACn3AV40WwWDRzFQ7GYuAngGBA%3BFcwmvwId5JqjACnZDtqrpUaCRzGgBC0RhwkHEw%3BFT4yvAIdXXmlACnR2L8C2xaCRzFwg_ZmtrHe-g&hl=en&mra=dpe&mrsp=2&sz=11&via=1,2,3,6&sll=46.104185,11.068039&sspn=0.256134,0.676346&ie=UTF8&ll=46.318481,10.939636&spn=1.028134,2.705383&z=9 Sta mislite, jel moze ovih 380 km da se izveze u jednom danu, s obizrom na prosecnu brzinu koju mozemo da imamo po onim krivinam? Izračunato ti je vreme vožnje... + vidikovci + fotkanje + ručak + pljuge + koje pivce + pišanac = ceo dan (šta je to kontra večnosti?) ...pa još tdm... ccc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan evo,i ja bih da budem malo od koristi na spisku za obilazak ne vidim Veronu,ccc,a na dva koraka cete proci pored nje(a u Veroni je i fabrika DAINESE).lago Garda je prepuno kampova koji su zajedno sa hotelima u letnjem periodu preskupi.u blizini se nalazi i termalna banja - COLA'.od jezera do Maranella vozicete kroz ravnicu.osim Mantove(lep gradic),koja je na pola puta, nema nista interesantno(ja tu deonicu uvek vozim autoputem).u Modeni zivim ja-znaci ako Bog da videcemo se. prelepa je zapadna strana Italije-mozete i njom da se spustite do Rima.od Imperie do Rima ima mnostvo gradova koji vrede da se posete. nisam na spisku video ni Pompei .... ako dolazite u vreme kada su godisnji odmori mnoge gradove cete zateci "puste". ako vas nesto preciznije bude zanimalo slobodno pitajte-pokusacu koliko je u mojoj moci da vam pomognem. Pozdrav Balkanac Dobro je da si se javio, bas bi nam znacilo da imamo nekog oko Bolonje kome bi smo mogli da se javimo (ostali gradovi su pokriveni). Planiramo da obidjemo fabrike Ferrarija i Ducatija, pa verujem da ces nam biti od velike pomoci...Takodje sam cuo da je Bolonja prilicno ziv grad, i da se u vecernjim casovima svojski trudi da parira beogradskom nocnom zivotu...tesko mi je da u to poverujem, zaista...ali bi bilo dobro da je tako Daj neki info iz prve ruke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Februar 22, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz. ako ne budem sprecen nekim poslom rado cu sa Vama provozati km!!!!!!!(a iako budem sprecen pobecicu ) fabriku FERRARI-ja kao i fabriku DUCATI-ja videcemo pod obavezno!!!!ko zeli da potrosi neku kintu imam druga koji drzi magacin moto-opreme pa i to moze da se pogleda.okusicemo tipicna jela i vina koja se spremaju u ovoj zoni. sto se tice nocnog zivota nema grada u svetu koji bi mogao da se nosi sa Beogradom ali potrudicemo se da nam ni ovde nista ne "zafali" -samo Vi dodjite . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Februar 24, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Balkanac racunamo na tebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Februar 27, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan evo,i ja bih da budem malo od koristi na spisku za obilazak ne vidim Veronu,ccc,a na dva koraka cete proci pored nje(a u Veroni je i fabrika DAINESE).lago Garda je prepuno kampova koji su zajedno sa hotelima u letnjem periodu preskupi.u blizini se nalazi i termalna banja - COLA'.od jezera do Maranella vozicete kroz ravnicu.osim Mantove(lep gradic),koja je na pola puta, nema nista interesantno(ja tu deonicu uvek vozim autoputem).u Modeni zivim ja-znaci ako Bog da videcemo se. prelepa je zapadna strana Italije-mozete i njom da se spustite do Rima.od Imperie do Rima ima mnostvo gradova koji vrede da se posete. nisam na spisku video ni Pompei .... ako dolazite u vreme kada su godisnji odmori mnoge gradove cete zateci "puste". ako vas nesto preciznije bude zanimalo slobodno pitajte-pokusacu koliko je u mojoj moci da vam pomognem. Pozdrav Balkanac Dobro je da si se javio, bas bi nam znacilo da imamo nekog oko Bolonje kome bi smo mogli da se javimo (ostali gradovi su pokriveni). Planiramo da obidjemo fabrike Ferrarija i Ducatija, pa verujem da ces nam biti od velike pomoci...Takodje sam cuo da je Bolonja prilicno ziv grad, i da se u vecernjim casovima svojski trudi da parira beogradskom nocnom zivotu...tesko mi je da u to poverujem, zaista...ali bi bilo dobro da je tako Daj neki info iz prve ruke Da,da, Veronu treba obavezno posetiti noću. Stari deo grada je fenomenalan. A kad budete napravili vožnju okolo Lago di Garda, obavezno svratite do malog mesta skroz na kraju poluostrva, koji se zove Sirmionne. Neprecenljivo! Parkirate motore i uzmete panoramsku vožnju brodom( cca 15-20 €) okolo starog dela Sirmione-a. A i sama šetnja kroz taj stari dio,je nepropustljiva. Uživajte 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da,da, Veronu treba obavezno posetiti noću. Stari deo grada je fenomenalan. A kad budete napravili vožnju okolo Lago di Garda, obavezno svratite do malog mesta skroz na kraju poluostrva, koji se zove Sirmionne. Neprecenljivo! Parkirate motore i uzmete panoramsku vožnju brodom( cca 15-20 €) okolo starog dela Sirmione-a. A i sama šetnja kroz taj stari dio,je nepropustljiva. Uživajte ma rado cu ja sa Vama i dok ste na Lago di Garda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 2, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Riva+del+Garda,+Italy&daddr=46.03351,10.94744+to:46.1226836,10.9668962+to:46.42331,11.14129+to:Localit%C3%A0+Trafoi%2FSS38+to:Bormio,+Italia+to:46.08174,10.72202+to:Riva+del+Garda,+Italy&geocode=FT4yvAIdXXmlACnR2L8C2xaCRzFwg_ZmtrHe-g%3BFWZqvgIdcAunACkRWURwWWyCRzGRcCwRhwkHEw%3BFbvGvwIdcFenAClvsi99R2-CRzHBt6AShwkHEw%3BFQ5dxAIdqgCqACmdiVjx6Y-CRzFRXx8RhwkHEw%3BFXBExgIdRE2gAA%3BFRYKxQIdTlueACn3AV40WwWDRzFQ7GYuAngGBA%3BFcwmvwId5JqjACnZDtqrpUaCRzGgBC0RhwkHEw%3BFT4yvAIdXXmlACnR2L8C2xaCRzFwg_ZmtrHe-g&hl=en&mra=dpe&mrsp=2&sz=11&via=1,2,3,6&sll=46.104185,11.068039&sspn=0.256134,0.676346&ie=UTF8&ll=46.318481,10.939636&spn=1.028134,2.705383&z=9 Sta mislite, jel moze ovih 380 km da se izveze u jednom danu, s obizrom na prosecnu brzinu koju mozemo da imamo po onim krivinam? Posto poznajem ove krajeve kao svoj dzep, nebi ti preporucio da vozis ovu turu u jednom cugu ! Ako upadnes u guzvu na Stelviu, gde leti pustaju u jedan pravac, sat vremena, pa pola sata pauze, pa onda u drugi pravac, sat vremena, mozes toliko vremena da izgubis da ti za tu kilometrazu sto zelis da predjes treba i 14 do 15 sati Za tu turu si izabrao naj tezi moguci teren ! Od Merana do Garda Jezera sa nasom brzom grupom je trebalo 5 sati ! Ne planiraj u Dolomitima duze ture od 250 - 300 km maksimalno. Za te ture ti treba minimum 10 sati voznje, sa kratkim pauzama. U Maju 2009 smo bili 7 dana na Garda jezeru. Planirali smo dnevnu turu od 300 km, krenuli smo zustrom voznjom u 08:00 h, oko 18:00 sati posle 270 predjenih kilometara trebali smo da predjemo jos preko jedne planine i da se spustimo do Garda jezera, oko 30 km. Skoro pri vrhu planine sneg nije bio ociscen !!! i put zatvoren, visina sneznog pokrivaca oko 80 cm, nema sanse da se prodje. Kucam ja u navigaciju najbrzi put do Hotela, kad mi navigacija izbaci rezultat, svi smo bili sokirani : 198 km / 4:52 min. Tako smo to vece stigli posle 470 km voznje do hotela negde u 1 sat u noc, tako da smo za 470 km ekstra brze voznje tog dana utrosili 17 sati !!! Nase slike mozes da vidis ovde: https://picasaweb.google.com/istafix/GardaseeMai2009 Pogledaj i moj Video iz 2010 god. sa Penser-Jocha: ( prvih 5 km je lagana voznja ) Ne vidim na vasim rutama nigde Fugazze - Pass ??? To ne sme da fali nikako !! Za tih 30 km ostavio bih sve ostalo !!! http://alpentouren.teamone.de/html/strassen/asfugazz.htm Ako treba jos neki savet slobodno se javi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Kada budemo isli na Gardu, ici cemo verovatno iz Vicenze preko Fugazza prevoja, to nam je i prvobitan plan bio...prosao sam ceo taj potez Google street view-erom i stvarno deluje predivno, pogotovo za voznju motorom A sto se tice te jednodnevne ture po Dolomitima i pretpostavio sam da moze da dodje do tog problema, zato sam i pitao Imamo izrazitu zelju da se provozamo preko Stelvia! Jel postoji uopste neki drugi put do Stelvia, koji se mozda ne vidi na Google maps-u? U krajnjem slucaju mislim da u Julu nece biti sneznih smetova pa necemo da se susretnemo sa problemom koji ste vi imali...pa i ako nas uhvati mrak nece biti strasno p.s. Snimak sa voznje je odlican, uzivao sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 3, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kada budemo isli na Gardu, ici cemo verovatno iz Vicenze preko Fugazza prevoja, to nam je i prvobitan plan bio...prosao sam ceo taj potez Google street view-erom i stvarno deluje predivno, pogotovo za voznju motorom A sto se tice te jednodnevne ture po Dolomitima i pretpostavio sam da moze da dodje do tog problema, zato sam i pitao Imamo izrazitu zelju da se provozamo preko Stelvia! Jel postoji uopste neki drugi put do Stelvia, koji se mozda ne vidi na Google maps-u? U krajnjem slucaju mislim da u Julu nece biti sneznih smetova pa necemo da se susretnemo sa problemom koji ste vi imali...pa i ako nas uhvati mrak nece biti strasno p.s. Snimak sa voznje je odlican, uzivao sam Put koji si stavio za Stelvio je jedini sa Italianske strane. Mozes da dodjes preko Svajcarske strane i preko " Umbrial Pass-a " isto do Stelvia, Samo na Umbrialu, koji je za voznju isto fantastican, imas na jednom delu puta pri dolini nekih 10 km makadama, ali vredi preci i to !!! Obrati samo molim te paznju na saobracaj u Julu i Avgustu ! Ako uhvatis prosecnu brzinu od 30 km/h, dobar si ! Ovo sto ces da vidis na sledecem snimku nije nikakav " SKUP ", vec svakodnevni dogadjaj u Julu i Avgustu ! Pogledaj video: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Mart 3, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Auu koja ludnica. Tolika je guzva da sama voznja tim predelom gubi svoju draz. Nadam se da je ovo ipak ekstreman slucaj, s obzirom da je bio Jul mesec i nedelja. Mi cemo tamo biti oko 15. Jula, mozda bi smo, ako uhvatimo neki radni dan, mogli da izbegnemo toliku guzvu... A sto se tice puta, ako se odlucimo da posetimo Stelvio, ne gine nam 350 km minimum...odnosno ustajanje ranom zorom i voznja ceo dan Razmislicemo dobro da li da se upustamo u to...hvala na infu u svakom slucaju Cekamo mi vas da posetite Toscanu, pa da nas detaljno informisete sta kako i gde, posto cemo prolaziti bas krajevima koje vi zelite da provozate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 9, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan @ kivuz znas li tacan datum kada bi bili u zoni Modene? potrudicu se da vam pripremim jedno lepo iznenadjenje..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Uhh...jos nismo utvrdili tacan datum polaska, znamo samo da ce to biti pocetak Jula, ali kada budemo definisali bices prvi koga cemo obavestiti Nista bez Balkanaca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Mart 10, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za dobre ture preporucujem ti sledecu stranicu, gde mozes turu odmah da prebacis na Garmin, TomTom, Navigon ili GoogleEarth. Odaberi zemlju gde hoces da putujes, region cak i nije potreban. Kada odaberes naprimer " Italien " klikni na " SUCHEN ", kada ti izbaci sve ture, klikni na " Best bewertet " i dobijas sve ture sa 5 zvezdica ( naj bolje ture ). http://www.bikerszene.de/search/touren 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Odlican sajt druze, hvala! Vec sam pronasao par interesantnih tura koje se naci na meniju ovog leta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Mart 11, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ok,ali moram znati bar nedelju dana ranije.nisi mi rekao koliko Vas je u grupi(znaci koliko Vas dolazite)? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Mart 11, 2011 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja malo da pomognem, za sada planiramo nas cetvoro stim sto moramo da sednemo i da izaberemo tacan datum polaska. Bices obavesten mesec dana unapred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano April 11, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan evo da vam malo osvezim temu.juce sam se provozao malo oko jezera GARDA pa cisto da postavim neku fotku a tu je i YASMINA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano April 13, 2011 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Riva+del+Garda,+Italy&daddr=46.03351,10.94744+to:46.1226836,10.9668962+to:46.42331,11.14129+to:Localit%C3%A0+Trafoi%2FSS38+to:Bormio,+Italia+to:46.08174,10.72202+to:Riva+del+Garda,+Italy&geocode=FT4yvAIdXXmlACnR2L8C2xaCRzFwg_ZmtrHe-g%3BFWZqvgIdcAunACkRWURwWWyCRzGRcCwRhwkHEw%3BFbvGvwIdcFenAClvsi99R2-CRzHBt6AShwkHEw%3BFQ5dxAIdqgCqACmdiVjx6Y-CRzFRXx8RhwkHEw%3BFXBExgIdRE2gAA%3BFRYKxQIdTlueACn3AV40WwWDRzFQ7GYuAngGBA%3BFcwmvwId5JqjACnZDtqrpUaCRzGgBC0RhwkHEw%3BFT4yvAIdXXmlACnR2L8C2xaCRzFwg_ZmtrHe-g&hl=en&mra=dpe&mrsp=2&sz=11&via=1,2,3,6&sll=46.104185,11.068039&sspn=0.256134,0.676346&ie=UTF8&ll=46.318481,10.939636&spn=1.028134,2.705383&z=9Sta mislite, jel moze ovih 380 km da se izveze u jednom danu, s obizrom na prosecnu brzinu koju mozemo da imamo po onim krivinam? posto vec prolazite kroz Livigno bilo bi zgodno da svratite u koliko vas zanima soping. naime celo mesto je duty free zona i kazu da ima zanimljivih i povoljnih stvari da se kupi. nisam bio do sada ali planiram odlazak krajem meseca pa ako vas zanimaju detalji slobodno pitajte. evo da vam malo osvezim temu.juce sam se provozao malo oko jezera GARDA pa cisto da postavim neku fotkua tu je i YASMINA samo ti meni pravi zazubice i ovako ne mogu da docekam da prodje ovih 7 dana do polaska na put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano April 14, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad krećemo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moover 75 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: SC29 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je meni bilo prošle godine u Italiji... http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,175431.50.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...