Cale 9 Napisano Januar 24, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije Suzana Mancic, nego Suzana Yoshi. To je prava kombinacija za uzivanje: A ko ne voli sareno, evo crna mamba sa 216KS:Suzuki GSX-R 1000 Yoshimura Edition Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 25, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je kao dobar dan! Nego, koliko li ovo cudoviste kosta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Januar 25, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je kao dobar dan! Nego' date=' koliko li ovo cudoviste kosta?[/quote'] Zar je bitno "It will be mine. Oh yes. It will be mine." © Wayne's World Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Januar 25, 2006 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan deluje vrlo pristojno :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 25, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstremno puno kosta mislim da je negde oko 26.000 , za te pare u sopstvenoj reziji moze da se napravi jos jaci i bolji motorcikl, ako se kupuje komponenta po komponenta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Januar 25, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Zna Yoshimura tacno kome je namenila ovaj motor - njenim fanovima: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 25, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Joshimura Edition kosta $30 000 u USA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 25, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna Yoshi prerada Suze k1/k2 http://www.motoplus-web.de/31325/31352.html kao sto kaze " veca snaga nije problem, problem je naterati je da ide pravo", ja bih pre rekao- tamo gde vozac hoce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9952 Napisano Januar 25, 2006 Drug član, 4472 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ekstremno puno kosta mislim da je negde oko 26.000 ' date=' za te pare u sopstvenoj reziji moze da se napravi jos jaci i bolji motorcikl, ako se kupuje komponenta po komponenta[/quote'] Ajde Dirty samo se bunis kao neka strina :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 25, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstremno puno kosta mislim da je negde oko 26.000 ' date=' za te pare u sopstvenoj reziji moze da se napravi jos jaci i bolji motorcikl, ako se kupuje komponenta po komponenta[/quote'] Ajde Dirty samo se bunis kao neka strina :? Hebiga izosim cinjenice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 26, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ekstremno puno kosta mislim da je negde oko 26.000 ' date=' za te pare u sopstvenoj reziji moze da se napravi jos jaci i bolji motorcikl, ako se kupuje komponenta po komponenta[/quote'] Jace moze bez problema. Polovna Hayabusha+turbo~500ks. Bolje, bogami tesko za te pare. Mozda neki Triumph ili Ducati :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 26, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstremno puno kosta mislim da je negde oko 26.000 ' date=' za te pare u sopstvenoj reziji moze da se napravi jos jaci i bolji motorcikl, ako se kupuje komponenta po komponenta[/quote'] Jace moze bez problema. Polovna Hayabusha+turbo~500ks. Bolje, bogami tesko za te pare. Mozda neki Triumph ili Ducati :twisted: Moze bolje kompletno.TU mislim na ogibljenje i na kocnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 27, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Moze bolje kompletno.TU mislim na ogibljenje i na kocnice. Moze Dirty, nabave se Yoshi delovi koje je on stavio na taj motor, pa onda malo po evropskim proizvodima tipa Ohlins, Brembo, Marchesini... a onda po sistemu sam svoj majstor :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 26 Napisano Februar 4, 2006 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI 1200S Prijavi odgovor kao problematičan ovaj zivu djecu jede samo je jedsan suzuki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Februar 7, 2006 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan ovaj zivu djecu jedesamo je jedsan suzuki ti da cutis :twisted: BRUKO :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 26 Napisano Februar 7, 2006 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI 1200S Prijavi odgovor kao problematičan e mali pa i ti ostajes bez motora, ne se sekiras kupit cemo drugi, vish taj k5 gore i jos yoshimura hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Februar 7, 2006 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan e mali pa i ti ostajes bez motora' date=' ne se sekiraskupit cemo drugi, vish taj k5 gore i jos yoshimura hehe[/quote'] aha znam, to se tako kupuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...