markone 456 Napisano Februar 10, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo ekskluzive. Dobili smo prve slike novih modela Buffalo jakni: Proton Full length waterproof. Breathable. CE Protectors Removable quilt lining. Airvents (2 Front, 2 Rear). Connection Zip. Shell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester. Sizes: Colours: S to 3XL Black: XXS - 5 XL Colours: All black. Black/Red. Black/Blue. Black/Hi-Vis Neon. Jackal Waterproof & Breathable. Abrasion resistant outer shell. Reinforced shoulders & elbows. Waterproof zips. Adjustable sleeve & waist fit. Detachable body warmer. Airvents (2 front, 2 rear). Storm resist pockets. Fleece handwarmers. Reflective detailing. CE approved armour in shoulders, elbows. Shell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester. Sizes: Colours: S to 3XL Black: XXS- 5XL Colours: All Black. Black/red. Black/blue. Black/grey. Urban Waterproof. Waist belt. CE approved armour in shoulders and elbow. Back protector available separately. Airvents. Detachable hood. Water resist zips. Cuff fastening. Four outer pockets. 100% Polyester. Sizes: XXS to 5XL Colours: Sand, Black Raider Waterproof and breathable. Thermomix insulation. Adjustable sleeve fit. Waist adjuster. Storm resist pockets. Reflective detailing. Includes CE approved armour in shoulders and elbows. Back protector available separately. Shell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester. Sizes: Colours: S to 3XL. Black: XXS to 5XL. Colours: Black/red. Black/hi-vis neon. Black/blue. All black. Očekuju se uskoro. Možda čak i pre sajma. Šta mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano Februar 10, 2011 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prva i druga mi je lepa, ona treća urban malo mi je ružna, al o ukusima se ne raspravlja. Ima li u ponudi s gore-texom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivi modeli Ko se razmislja oko Buffalo jakni slobodno nek pazari, ja sam prezadovoljan sa ovom mojom Buffalo coolflow.A Boga mi cu svratiti ovih dana da pazarim i letnje rukavice vec vidim da ih hvale Verujem da ce i novi modeli biti isto kvalitetni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Prva i druga mi je lepa, ona treća urban malo mi je ružna, al o ukusima se ne raspravlja. A ja bih iz ove ponude samo treću nosio. Tačnije imam skoro istu, ali civilnu (moto). U prevodu - za nekoga sve, za svakog po nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Februar 11, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Prva i druga mi je lepa, ona treća urban malo mi je ružna, al o ukusima se ne raspravlja. Ima li u ponudi s gore-texom ? Kao što sam ti rekao kada si bio... Gore-tex je skup materijal. Ni Buffalo ni Duchinni se ne rade sa njim. Kada sam pitao Engleze šta misle o tome rekli su da bi znatno poskupeli proizvod i da se materijali koji se koriste za Buffalo i Duchinni po karakteristikama neznatno razlikuju ali su znatno jeftiniji u nabavci. Imaš BMW, Alpinestars, Daineze sa Gore-texom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Februar 11, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Prva i druga mi je lepa, ona treća urban malo mi je ružna, al o ukusima se ne raspravlja. A ja bih iz ove ponude samo treću nosio. Tačnije imam skoro istu, ali civilnu (moto). U prevodu - za nekoga sve, za svakog po nešto. Mudro rečeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 11, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja npr druga i cetvrta, mada i treca mi je ok . Deluje kao model Belstaff-a, verovatno cenom mnogo pristupacnija od pomenutih jakni. KAo prvi model, vec ima slicna u ponudi u Pegasu (mozda greshim al su slicne). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Februar 13, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja npr druga i cetvrta, mada i treca mi je ok . Deluje kao model Belstaff-a, verovatno cenom mnogo pristupacnija od pomenutih jakni. KAo prvi model, vec ima slicna u ponudi u Pegasu (mozda greshim al su slicne). Proton malo liči na model Colour System 5C. Ali samo liči. Videćemo kada stignu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Februar 13, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Изгледају јако лепо, треба пробати, мислим да ће бити то паметна куповина, бар моја искуства говоре тако ... зна ли се цена оквирно? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Februar 13, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Изгледају јако лепо, треба пробати, мислим да ће бити то паметна куповина, бар моја искуства говоре тако ... зна ли се цена оквирно? Cene neće biti mnogo više od trenutnih modela. Bar prve kalkulacije tako govore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Februar 13, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da stavim i ovo... Povratak u kožu: Buffalo Challenger Matt cowhide leather. Removable lining. Zip connector. Stretch panels. CE approved armour in shoulders and elbows. Outer: Leather Lining: 100% Polyester Sizes: 40 to 50 Colours: Black Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Februar 13, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan A u međuvremenu su najavili i ovu: Buffalo Twster Waterproof. Abrasion resistant outer shell. Waist adjuster. Includes CE approved armour in shoulders, elbows. Detachable body warmer with pocket and phone pocket. Waterproof zips. Cuff fastening. Airvents (2 front, 2 rear). Two outer pockets. Two inside pockets. Connection zip. Shell: 100% Polyester. Lining: 100% Polyester. Sizes: Colours: S to 3XL. Black: S to 5XL. Colours: Black/red. Black/blue. All black. Da li sam već pomenuo da su ove informacije samo za BJB forum i da ih nema još ni na našem sajtu? Prava ekskluziva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...