ljac 0 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak, pozdrav. Resio sam ove godine da pazarim jaci motor i da se odvojim od mog sadasnjeg motorica.Dakle, u pitanju je Honda CBF 125 iz 2009-e godine. Ja sam prvi vlasnik (imam racune i sve te gluposti), nikada sa nje nije padano, garazirana je i uvek redovno odrzavana.Presla je nesto manje od 3000 km. Na njoj sam iz cisto kozmetickih razloga menjao auspuh, vizir i stavio Givi kofer sa drzacem, ali sam sve oreginalno zadrzao i dao bih uz motor.Cena je 2000 eura fixno. Motor se moze pogledati i na . Ako sam nesto zaboravio da napisem, podsetite me, molim vas... Kontakt: 064/2267598 Beograd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljac 0 Napisano Februar 19, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 19, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan sluzi li ti ovaj vizir necemu? koja je razlika u odnosu na fabricki? zanima me za mog YBR-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljac 0 Napisano Februar 19, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni super sluzi i bas se oseca razlika, mada sam ja 170 visok.Vetar osecam tek negde ispod kacige.Za razliku iskreno ne znam jer mi je GIVI bio preskup a ovaj sa slike je napravio Ivan (onaj sa foruma), na osnovu slika oreginala uz njegove male promene.Kontam da je najbolje njega da okrenes ako se razmisljas o kupovini, prvo sto mozes da donekle ucestvujes u dizajnu a drugo sto radi zaista povoljno. Nadam se da sam bio od pomoci .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 20, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan otprilike cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Februar 20, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan јел те занима замена за ауто уз твоју доплату ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljac 0 Napisano Februar 20, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jooj, cena za vizir je bila negde oko 4000, ali nemoj da mi verujes na rec. Zamane za auto ? U principu ne, ali aj mi napisi o kojim kolima se radi pa mozda nesto smandrljam sa caletom ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljac 0 Napisano Mart 2, 2011 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Novi broj telefona 063/340-470 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Mart 5, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i neka zamena skuter i vasa doplata... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakav skuter i doplata.... ili neka druga kombinacija... Moze na rate 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isterivac 269 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 309 postova Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakav skuter i doplata.... ili neka druga kombinacija... Moze na rate Honda tvoja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1415 Napisano Mart 10, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas930054/gilera_runner_vxr_200/ Zamena uz dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakav skuter i doplata.... ili neka druga kombinacija... Moze na rate Honda tvoja? Moja drug...ako nekoga zanima...javljaj... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas930054/gilera_runner_vxr_200/ Zamena uz dogovor Drug igra ulogu ovakva prica da je doplata onoliko koliko mi treba.. lep je skute ali meni treba nesto jeftinije zbog vece doplate... Hvala ti na ponudi... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Mart 25, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako cena motora za kes ZADNJA CENA 1650e..... HITNO 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Mart 30, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za jugica u vrednosti od 700e-800e ...ostatak doplata naravno Cena motora u zameni je 1800e fiksno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano April 1, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...