vecicrnogorac 48 Napisano Maj 31, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan :shock: kako se opremio brate mili... svaka cast junace' date=' i sto Mixa rece... da bogda nikad ne testirao taj dio opreme waaaaay to gooooo Evil[/quote'] eo ti ugledaj se malo na coeka bogami kako se opremio taman bi se mogao ugledat, a ti uzmi onu kacigu seljo i nosi je, nisi je kupio doma da ti stoji :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1080 Napisano Maj 31, 2007 Ne silazi, 5485 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan bogami kako se opremio taman bi se mogao ugledat' date=' a ti uzmi onu kacigu seljo i nosi je, nisi je kupio doma da ti stoji :baeh:[/quote'] Ma to samo krug oko firme. A i cuo sam da se sva vozila marke Opel sklanjaju kad Sparco nailazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 31, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan opel shta je to neki auto ne ? nishta ja to sve gazim hehehehehe a ne ona kaciga je za posebne prilike zao mi da je exponiram po gradu da me zene ne pocnu zaskakivat i pod motor skakat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1080 Napisano Maj 31, 2007 Ne silazi, 5485 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan opel shta je to neki auto ne ? nishta ja to sve gazim hehehehehe a ne ona kaciga je za posebne prilike zao mi da je exponiram po gradu da me zene ne pocnu zaskakivat i pod motor skakat Znaci da sklanjam Astru kad dodjes u Trebinje. A sta ovako kad si bez kacige ne prilaze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 31, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ne ne nego ne nosim melandri kacigu nego stari nolan n102 pa me zadirkuje veci, jer sam s tom kavigom drljao malkice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Jul 16, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Evil, gde si uzeo stendere i koliko su parica? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 17, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evil, gde si uzeo stendere i koliko su parica? Pozz Predji sam uzeo u Guevari, a zadnji sam narucio prije dva i vise mjeseci i jos cekam :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Jul 17, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Evil, gde si uzeo stendere i koliko su parica? Pozz Predji sam uzeo u Guevari, a zadnji sam narucio prije dva i vise mjeseci i jos cekam :-X A cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jul 23, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evil, gde si uzeo stendere i koliko su parica? Pozz Predji sam uzeo u Guevari, a zadnji sam narucio prije dva i vise mjeseci i jos cekam :-X A cena? Oba su Bike Lift i sa svim mogucim nastavcima i dodacima su oba 150 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...