glumac 0 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me ako neko zna kako se proracunava maksimalna sirina gume u zavisnosti od sirine felne. npr zadnja felna mi je 4.00*17 na njoj je bila guma 140/70,i 150/70 ,a pise da moze i 160/60 sad me interesuje da li moze i 170 recimo da se stavi i kakav uticaj ima profil gume na njenu sirinu,ako ima ikakav uticaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 9, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Izguglaj malo sam. Sigurno ima tamo, a i dobićeš pouzdane podatke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22541 Napisano Februar 9, 2011 Integrisan, 9661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na "cetvorku" ide 150 moze i za broj veca 160 preko ne... (fizicki moze ali gaz gume bude deformisan.) Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...