cobe 189 Napisano Februar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan kofer ima plocu i nikada nije montiran na motor.saljem slike na mail.pozdrav.CENA(prava sitnica) :43eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja slao vec PP, ali odgovora nema. Mogu li te slike na mail ili ne. mail: fmatisorovic@yahoo.co.uk POZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 19, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan To je bilo pre 2 meseca 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam mu pre odprilike mesec poslao PP ali nista a nije zakljucana tema. Nije to neko vreme mnogi ovde i duze prodaju,sta vec prodaju.POZ To je bilo pre 2 meseca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...