mexiko 8 Napisano Februar 8, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, koliko vas ima Ja sam Petar iz Podgorice. Ne vozim motor, i iskreno nesto me nije to nikad previse inteesovalo, dok neki moji prijatelji nisu poceli da voze, putuju i pricaju o tome. Sad vec imam veliku zelju da im se prikljucim, naravno, samo treba zatvoriti finansijsku konstrukciju, kako se to dans lijepo kaze. Uglavnom, tu sama da pratim vasa iskustva i ponesto naucim....znanja nikad nije dosta. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 8, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Petre,ima ovde dosta pametnih stvari da se vidi i cuje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Februar 14, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan добродошао! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...