Slaninar 630 Napisano Jul 15, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Sada pocinjem da verujem u ono LJUBAV JE SLEPA PS Da li si ti bio jos na nekom skupu? Znaš da mi mama ne daje da nosim boje i da idem daleko od grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Jul 19, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobro hoće li neko reći (osim komentara bilo ili nije bilo dobro), ima li promena ili nema u datumu, jeli skup pomeren za kraj jula? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 19, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam bio u Futogu ali mislim da preterujete! Meni licno na moto skupovima najvise smeta pucanje.Smeta mi to brate za ovo moje levo uvo koje odavno pisti od haubice 122 mm a to upravo cine posetioci a ne organizatori. I uopste cini mi se da sam u ovoj temi procitao dosta losih komentara, kao da neko namerno minira dogadjaj. Ne svidja vam se sto morate da platite ulaz,ne svidja vam se muzika, ne svidja vam se kad vas kazne zato sto ste krivi... E pa svi vi se sakupite na jednom mestu i napravite moto skup na kome ce ulaz biti za dz a na bini ce biti kompletan grand ili tako nesto a policajci ce vam se izvinjavati kada ujutro jedva sednete na motor i krenete kuci. A da umalo da zaboravim na klopu, klopu ce vam verovatno spremati Sasa iz "Paklene kuhinje" I na kraju Veliki pozdrav Futozanima i svima koji se odvaze da naprave moto skup!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.C.ClassicWheels 28 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Olja! MOTO SHOW FUTOG 2011 se odrzava tacno onog datuma kako je postavljeno ovde i na svim zvanicnim i ne zvanicnim kalendarima !!!! dakle odrzava se 05-07 avgusta,naravno da bi javili da je doslo do bilo kakvih promena!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.C.ClassicWheels 28 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice ostalih koji komentarisu ulaz,klopu,i ostalo.... preporucujemo prvo da organizuju bilo sta,uvere se sami koliko to sve kosta pa nek onda dodju ovde i pisu predloge o organizaciji naseg skupa,i takodje nek obidju ostale skupove,pa nek onda utvrde da li je skupo u futogu! ulaz,pice.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jul 19, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Mk Warriorsi dolaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.C.ClassicWheels 28 Napisano Jul 20, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan taj plakat ima gresku umesto 6,7,8 treba da pise 5,6,7 avgust..... ako moze skinite ga, hvala! M.C.CLASSIC WHEELS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 22, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Tri godine za redom smo bili u Futogu na moto susretu i mogu vam reci da po meni nije bilo nijednog propusta. MC Classic Wheels su sve obezbedili kao sto su i obecali... Mi i jeli i pili i proveli se fantasticno, sto cemo i ove godine uraditi! A kome se ne svidja cena ulaznice (toliko vise polemike oko tih ulaznica) ne mora ni da dodlazi... Bendovi su takvi-kakvi su i opet - kome se ne svidja neka kupi sebi pivo, sedi kuci i slusa sta god mu volja... Fotozani, vidimo se i ove godine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Jul 31, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja doduse nikad nisam bio na tom skupu ali cu se truditi da ove godine dodjem a citam na forumu i izuzetno mi se dopada nacin naplate na ulazu i to ne po motoru nego po coveku sto je i logicno ,ja a i dosta drugih bajkera sami idu na te skupove pa sto bi placali 400-500 din po motoru kad moze i 200-250 din po glavi.Nebi lose bilo kad bi se i ostali moto klubovi koji prave skupove ugledali na MC CLASSIC WEELS. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Avgust 2, 2011 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čitam ovu temu na forumu i nisam mogao da se suzdržim od suvišnog komentara!!! BOGA MI SKUPI STE JAKO!!!! 250 rsd, ZA DVA DANA KAMPOVANJA U LEPOJ PRIRODI, 6 BENDOVA I DVE KLOPE!!! UŽAS!!!! JA SAM ZGRANUT!!! HOĆETE DA KAZETE DA JEDAN DAN KOŠTA ČITAVIH 125 rsd., PA ZA TE PARE ČOVEK MOZE ČAK DA KUPI JOGURT I POLA LEBA, nekad davno je to bilo kilogramim, doduše, sad je to 250-300 grama., ili bolje rečeno dan košta koliko pakla lošijih cigara ili čitavo jedno pivo u kafiću negde u centru grada, ili još bolje ZA TE PARE VIŠE NE MOŽE DA SE KUPI NI 1 LITRA GORIVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drugari koji pljujete po ovom forumu tj temi, nisu momci iz kluba krivi što je država otišla u pip.... A podržavam one koji kažu da čorba smara, ali pre dve godine da ste čuli divlje jagode kako su zvučale, pomislili bi ste da je čorba treš metalac!!! Pregazilo ih je vreme istina ali nije loše setiti se i dobrih starih vremena, pošto boljeg vremena u skorije vreme neće biti. U svakom slučaju to je jedan od lepših susreta u zemlji Srbiji!!! Pozdrav svima vidimo se za vikend. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Avgust 2, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan A jel moze neki program? Kad se sta desava? Ko kad nastupa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikica 36 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 91 postova Prijavi odgovor kao problematičan citam i ne verujem! kako moze Čorba da vas SMARA?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Avgust 2, 2011 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam pre dve godine u Futogu i bilo je OK.Milicije jeste bilo vise u okolini ali sam se ja vratio u NS putem uz Dunav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 468 Napisano Avgust 3, 2011 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan citam i ne verujem! kako moze Čorba da vas SMARA?! Corba izmedju pesama ubacuje posalice koje su smesne cuti jednom ili dvaput posle se nauce napamet pa se mogu recitovati unapred.... mozda bi mogao malo promeniti nastup.... il postaje dosadan jer pnavlja kako pesme tako i istim redom posalice.... pa eto zbog toga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M.C.ClassicWheels 28 Napisano Avgust 3, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan PETAK: 12:00 otvaranje kampa 15:00 rucak 17-20 h druzenje uz hladno pice 20:00 svirka grupe WATT 21:45 grupa laloshi 22:00 band ROCKABILLY 00:00 STRAH OD LETENJA SUBOTA: 10:00 dorucak i docek gostiju 15:00 rucak 17:00 defile 18:30 povratak iz defilea 19:00 svirka MI+ BAND 21:00 OSMI DAN 23:00 grupa RIBLJA CORBA+ VATROMET 01:00 JET 77 NEDELJA: 10:00 dorucak 14:00 rucak 16:00 pozdravljanje sa prijateljima do nekog sledeceg skupa i druzenja i naravno zatvaranje kampa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se otislo u losu krajnost i trebalo bi da budu kritike na kojima bi se dalo raditi i pobljšavati skup. Slažem se da je cena za kampere ok i njima bih dao posebne bonove za klopu. Program je standardno dobar! Ali ovo je moj (komšijski) skup koji necu propustiti ni ove godine, ali tek u kasnim popodnevnim časovima kada se završe profesionalne (firma) i preivatne (dvoje klinaca) obaveze. Tako da za mene koji cu provesti 3-4 sata mnogo izađe kada treba da platim ulaz, cugu i klopu! Samo jos neko da mi izvuce gorivo iz rezervoara i mogu peske kući. Ajd' vidimo se za vikend! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Avgust 4, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se otislo u losu krajnost i trebalo bi da budu kritike na kojima bi se dalo raditi i pobljšavati skup. Slažem se da je cena za kampere ok i njima bih dao posebne bonove za klopu. Program je standardno dobar! Ali ovo je moj (komšijski) skup koji necu propustiti ni ove godine, ali tek u kasnim popodnevnim časovima kada se završe profesionalne (firma) i preivatne (dvoje klinaca) obaveze. Tako da za mene koji cu provesti 3-4 sata mnogo izađe kada treba da platim ulaz, cugu i klopu! Samo jos neko da mi izvuce gorivo iz rezervoara i mogu peske kući. Ajd' vidimo se za vikend! Kao na Exitu - karte za jedan i za sve dane. Meni je isto puno dati 500 dinara za sebe i devojku subotom popodne. Ništa, ostaje da se spustimo iz Begeča i isplivamo na skup (valda redari nisu nabavili one trozupce da nas teraju nazad u Dunav). Apostoli? A, to su oni sexy momci u mokrim majicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i sta covek da kaze za ove prognosticare....po ovde se smrklo kao da ce go....da padaju,tuga braco i kad covek odvoji nesto vremena i para za skup ono pocne da pada kisa...mozda se razvedri pa se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Avgust 5, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas sve odlično pripremljeno program počeo motora slabo zato što su marsovci opkolili Futog i sve kontrolišu to nema nidje samo u Novom Sadu neko tu minira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10606 Napisano Avgust 5, 2011 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan bio sam dosad 2x na susretu u Futogu i mogu reci da je bilo sasvim ok, jedino sto bi zamerio je PREGLASNA muzika preko dana, nemoze covek normalno da komunicira... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 6, 2011 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se otislo u losu krajnost i trebalo bi da budu kritike na kojima bi se dalo raditi i pobljšavati skup. Slažem se da je cena za kampere ok i njima bih dao posebne bonove za klopu. Program je standardno dobar! Ali ovo je moj (komšijski) skup koji necu propustiti ni ove godine, ali tek u kasnim popodnevnim časovima kada se završe profesionalne (firma) i preivatne (dvoje klinaca) obaveze. Tako da za mene koji cu provesti 3-4 sata mnogo izađe kada treba da platim ulaz, cugu i klopu! Samo jos neko da mi izvuce gorivo iz rezervoara i mogu peske kući. Ajd' vidimo se za vikend! Kao na Exitu - karte za jedan i za sve dane. Meni je isto puno dati 500 dinara za sebe i devojku subotom popodne. Ništa, ostaje da se spustimo iz Begeča i isplivamo na skup (valda redari nisu nabavili one trozupce da nas teraju nazad u Dunav). Apostoli? A, to su oni sexy momci u mokrim majicama. Mi smo se pripremili za iduću godinu ... nećemo naplaćivati ulaz - NEGO IZLAZ. Kao na parkingu : Uđeš, uzmeš karticu i kucaš kada pođeš kući ... jedan sat - 10 dinara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Avgust 6, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan E tako se to radi... http://www.youtube.com/watch?v=oIQDgWJb21M Pozdrav iz Futoga..... p.s. još nije kasno da dođete...večeras ludilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Avgust 6, 2011 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je izgledalo u subotu predveče možda neko nađe sebe (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 7, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Oko 5 popodne sam stigao,defile je bio u toku,i do pola 1 sam ostao. Odlican skup i pohvale organizatoru,mislim da je bila veoma dobra posecenost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki r6 11 Napisano Avgust 7, 2011 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve jo bilo vrhunski organizovano ali defile je bio totalna katastrofa za to jedan debeli minus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...