Jump to content

Moto Zajednica

KLE 500,pitanja za starije bikere

Recommended Posts

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: GS

Hajde ortaci sakupljam sva misljenja o KLE-u 500, koliko muzike se dobija za te pare sto kosta? Diler kod kog sam bio, rece mi da u tu cenu novog ide sklapanje, transport do Bgd-a i nulti servis kao i tehnicki pregled, naravno sve to kao poklon, pa me zanima kako se jos isporucuju motori? Da li je to uopste motor za pocetnike? Da li je moguce da neko isporucuje nov motor u delovima pa ti poklanja sklapanje?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova
  • Motocikl: ADV 350
Hajde ortaci sakupljam sva misljenja o KLE-u 500' date=' koliko muzike se dobija za te pare sto kosta? Diler kod kog sam bio, rece mi da u tu cenu novog ide sklapanje, transport do Bgd-a i nulti servis kao i tehnicki pregled, naravno sve to kao poklon, pa me zanima kako se jos isporucuju motori? Da li je to uopste motor za pocetnike? Da li je moguce da neko isporucuje nov motor u delovima pa ti poklanja sklapanje?[/quote']

O motoru je na ovom forumu dosta receno, uglavnom su kritike pozitivne. Potrazi malo sta je Dirty napisao o ovom motoru, mislim da ce ti to dosta pomoci. Inace, novi motocikli ne dolaze u delovima, ali dolaze u kutiji gde su vise ili manje rasklopljeni prema uslovima transporta. Gotovo uvek je potrebno zasrafiti retrovizore, a ponekad i montirati jedan od tockova posto je osovina iskoriscena za fiksaciju u transportu. Eto, to bi bilo "sklapanje" a mislim da je to i nulti servis obaveza a ne poklon prodavca, ali razumem, mora se sebi malo dici cena....

• Svrati ponekad, 189 postova
  • Motocikl: Tracer9 GT '23

Uglavnom stizu bez montiranog prednjeg tocka, neki bez upravljaca ili slicno. Sve u svemu to je posao od 15-tak minuta.

Sto se KLE-a tice vozio sam ga 10 godina i mogu ti reci da nema boljeg motora za pocetnika, izuzetno lako se vozi, prasta greske a kada mu udjes u stos tesko da te neko moze stici.

Jedina mana je relativno velika potrosnja za njegovu snagu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja