GoranTini 319 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Hajde ortaci sakupljam sva misljenja o KLE-u 500, koliko muzike se dobija za te pare sto kosta? Diler kod kog sam bio, rece mi da u tu cenu novog ide sklapanje, transport do Bgd-a i nulti servis kao i tehnicki pregled, naravno sve to kao poklon, pa me zanima kako se jos isporucuju motori? Da li je to uopste motor za pocetnike? Da li je moguce da neko isporucuje nov motor u delovima pa ti poklanja sklapanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 29, 2007 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde ortaci sakupljam sva misljenja o KLE-u 500' date=' koliko muzike se dobija za te pare sto kosta? Diler kod kog sam bio, rece mi da u tu cenu novog ide sklapanje, transport do Bgd-a i nulti servis kao i tehnicki pregled, naravno sve to kao poklon, pa me zanima kako se jos isporucuju motori? Da li je to uopste motor za pocetnike? Da li je moguce da neko isporucuje nov motor u delovima pa ti poklanja sklapanje?[/quote'] O motoru je na ovom forumu dosta receno, uglavnom su kritike pozitivne. Potrazi malo sta je Dirty napisao o ovom motoru, mislim da ce ti to dosta pomoci. Inace, novi motocikli ne dolaze u delovima, ali dolaze u kutiji gde su vise ili manje rasklopljeni prema uslovima transporta. Gotovo uvek je potrebno zasrafiti retrovizore, a ponekad i montirati jedan od tockova posto je osovina iskoriscena za fiksaciju u transportu. Eto, to bi bilo "sklapanje" a mislim da je to i nulti servis obaveza a ne poklon prodavca, ali razumem, mora se sebi malo dici cena.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Maj 29, 2007 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom stizu bez montiranog prednjeg tocka, neki bez upravljaca ili slicno. Sve u svemu to je posao od 15-tak minuta. Sto se KLE-a tice vozio sam ga 10 godina i mogu ti reci da nema boljeg motora za pocetnika, izuzetno lako se vozi, prasta greske a kada mu udjes u stos tesko da te neko moze stici. Jedina mana je relativno velika potrosnja za njegovu snagu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...