wice 84 Napisano Maj 29, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan potrebna mi je mala pomoc iskusnijih,na mojoj suzani gsx 55o ef kada je na leru i kada dam ostrije dam gas,zacuje se neko cangrlanje kao da se cuje lanac bregaste,da napomenem da se to ne cuje kada stisnem kvacilo,menjac inace radi odlicno,ne smeta mi u voznji mada me nervira po gradu kada skrecem na nekoj raskrsnici pa vozim recimo u 2 brzini na bas malom gasu,a ono posne da cangrlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Maj 29, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan To je verovatno korpa kvacila, boljka 99% motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 29, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa i ja sam pomislio da je to,i skidao sam lamele,premerio duzinu opruga i posto je duzina bila skoro na servisnoj granici,malo sam ih istegao ali se ponovo cuje,drugar ima isti problem i resio ga je na ovaj nacin,ali kod mene nece.dali ima nekog leka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Maj 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan tebi nezvone potisne opruge lamela vec korpa kvacila ili lanac bregaste ! koliko je presao motor ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 30, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan lanac nije,njega sam naspanovao,i sada je ok,definitivno je korpa posto kada stisnem kvacilo nista se ne cuje,dali postoji nesto sto se moze uraditi povodom korpe ili da vozim ovako...sam posao mi nije problem,radim mehaniku godinama na automobilima i manjim motorima ali konkretno nisam nikada radio na ovom motoru...dali nesto potroseno na korpi pa se zato chuje ili je nesto drugo u pitanju?hvala ,eh da presao je oko 60000,ali je kupljen od prvog vlasnika penzionera ,tako da ne verujem da se matori izivljavao na njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Maj 31, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan korpa kvacila 100 %, kad ga upalis ako zveci kad je ladan onda moze da se desi da je lanac bregaste, mada cim stisnes kvacilo ne zveci, ja sam ubedjen da je korpa. To nista nije strasno, samo pun gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 31, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan TO je korpa kvacila, tolko su me bar silni majstori naucili, ali mi nikad niko nije objasnio kako se to popravi a da pri tom ne promenis doticnu. Te bi bilo lepo da neko kaze koju pametnu na temu korpe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 31, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan sad nesto razmisljam neznam sta na njoj moze da se osteti,jedino da se prosire oni kanali gde se lamele uzubljuju...ako je to dali se moze navariti pa da se obradi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...