coyote 1 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoc oko nabavke osovine prednjeg tocka za ZX6R 97 ! Ne mogu da pronadjem da kupim ! Ako neko zna ko ima da proda , bio bih mu zahvalan !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Februar 21, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imam osovinu za Kawasakija 30 eura tel. 0038766488230 jovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coyote 1 Napisano Februar 22, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz zr-a ! Kako mozemo da organizujemo da mi posaljes ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Februar 24, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan mozes mi poslati svoj broj da te nazovem u vezi osovine za kawu.jovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coyote 1 Napisano Februar 25, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan 0655525300 i 063525300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coyote 1 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika osovine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...