Rači 9 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imali neko da ponudi pomenuti model u L ili XL veličini!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Gojko je prodavao mislim u xl velicini kontaktiraj ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Mislio si na novu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Februar 7, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam polovnu, XR1000 Camber, velicina L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusan1983 10 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam shoei xr 1000 camber silver u m velicini!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio si na novu? Da druže novu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Mislio si na novu? Da druže novu!!! Koji bi model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio si na novu? Da druže novu!!! Koji bi model? Nebitno neku jeftiniju kombinaciju, ne puno šarenu više na crno i taman vizir uz nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Februar 8, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan to nema jeftino! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se predomislis za model i velicinu, imam ja novu, crnu, velicina S, Shoei TZ-R, cena 220 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Mart 27, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Drugar moj prodaje shoei xr1000 hayabusa model ja msm da je crno-crvena ili crno-narandzasta nmg da se setim tacno, evo ti br pa ga nazovi ako si zainteresovan 063337820 Milan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...