chimpresco 0 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: BGD Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan Iz "Danas"-a Šabac - Preksinoæ oko 18 èasova, u mestu Straža, opština Loznica, poginula su dvojica mladiæa na motociklu. Vozaè motocikla marke "suzuki" Milan A. (30) sa suvozaèem Željkom A. (29) iz Jadranske Lešnice usled neprilagoðene brzine izgubio je kontrolu i udario u betonski zid, nakon èega su obojica poginula na licu mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Bog da im dušu prosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubra 26 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. usled neprilagoðene brzine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan MIR BOZIJI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Neka im je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejo 3 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Winterthur CH Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka, nije udario u betonski zid nego u frizider za sladoled koji se nalazi na terasi poslasticarnice Banovic u Strazi, predhodno je sa vlasnikom popio limunadu u lokalu, Milana Avramovica znam licno i nije daleko od mene ovde u CH, on je 1975 godiste, ima dve cerkice, sa njim je poginuo momak za kojeg sam cuo da je mladji nego sto navode mediji, pre 5-6 godina je tom momku otac poginuo na svadbi, ubio ga milicioner koji se zenio i pucao i upucao rodjenog strica, od opreme su imali sorceve i majice, popili pice, krenuli ispred lokala, okrenuli se na krivini i verovatno punim gasom krenuli pri cemu je Milan na tom rastojanju od stotinak metara izgubio kontrolu nad motorom i udario u frizider. Iza frizidera je sedela devojcica, Marina (inace moja sestricina), cerka vlasnika poslasticarnice koja je imala srecu da joj je samo poklopac od frizidetra pao na noge, dete iztraumirano, gledala kako udara, kako mu mozak i jedno oko ostaju na ulici, kako taj decak lomi vrat na asvaltu. Milan je za sve nas bio momak na mestu, drug do korica, ljudina, zajebant, ozbiljan kad treba, covek na koga mozes da racunas, na nesrecu popio je pre toga, posao kuci da jede, nije mu se svideo rucak i krenuo u Lesnicu na burek, (postoje 2 Lesnice, Jadarska i Varos, on je iz Jadarske krenuo u Varos Lesnicu). Pri tom pokupio komsiju da ide sa njim i svrate u Strazu na Limunadu kod Banovica, ostatak znate. Milane laka ti zemlja, nisam nikad verovao da bi tebi moglo tako nesto da se desi, saucesce porodici i familiji i poslednji pozdrav za tebe druze. Poslednji pozdrav i za momka koji je ni kriv ni duzan izgubio zvot, velika tragedija za njegovu porodicu, prvo mu otac poginuo a sad i on, pametni momci uce na tudjim greskama, pazite sa kim sedate na motor, obavezno oprema, sjeban sam nacisto, neznam ni sta vise pisem, kupio sam i sinu motor, sad jos vise umirem od straha, ne zelim da mu ga zabranim a ne mogu uvek biti sa njim, shvatite ovo kao trenutke slabosti ali me i ispljujte ako smatrate da sam pogresio. Ni opisati ne mogu sta mi se po glavi mota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Maj 29, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Neka im je laka zemlja.Necemo ovde da pricamo o deci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Maj 30, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan moje saucesce njihovim porodicama i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Maj 30, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan neka mu laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 30, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce ozaloscenima, a nastradalim neka je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Maj 30, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan neka pocivaju u miru.... :cry: tragedija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Maj 30, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Maj 31, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Strasno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jun 1, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zamlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mArKoLiNi 5 Napisano Jun 3, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Beskrajni im putevi nebeski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 82 Napisano Jun 3, 2007 U prolazu, 66 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan e jebem ti zivot :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...