drag 6 Napisano Maj 29, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Subotu uvece, umreo je Potzner Ferenc streetfighteras iz Madarska, Svetski Champion u 2005 god. U Srbiju najcesce je bio u Horgos. Njegov web na engleski jezik: http://www.potzner.hu/potzner.php ovde ima nekoliko slika posle kad stiglisu vatrogasi: http://www.langlovagok.hu/html/galeria/683.shtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 29, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auuu strasno, sta god da je ovde bilo - nista nije ostalo! :shock: :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auu uzas. Kakva strasna nesreca.. :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 29, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan :shock: Pokoj mu dusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Maj 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bog da mu dusu prosti ! Jedini stritfajter koji me je Fascinirao svojom voznjom u horgosu ! Neka mu je laka crna zemlja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Užas! Imam DVD sa njegovim nastupom u Horgošu,dobio sam ga od Atile i Šanike.Tuga me uhvatila kada sam pokušao da ga ponovo pogledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Maj 29, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno ja sam mislio da je pa motorom kad ono udario u banderu sa velikom brzinom autom marke Audi. :shock: RIP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio dezinformisan cuo sam da je navodno poginu na nekom takmicenju u madjarskoj. Neka mu je vecna slava, uzivo ga nisam gledao, ali sam se nagledao njegovih voznji na DVD-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 31, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Strasno neka u miru pociva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 31, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Al' su jake te bandere, nije se ni pomerila? Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno neka u miru pociva nisam nista strasnije video pokoj mu dusi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jun 4, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka crna zemlja,gledao sam nekoliko puta uživo,čovek je bio vrh vrhova. Jebem ti Audia raspalog isto tako mi je prijatelj poginuo pre neku godinu sa A8 na Pančevačkom mostu uzleteo i sleteo u banderu između dve trake na šine. Ovde se bar vidi koji je Auto pokojnom Sekuli ostala samo jedna felna ostalo je bilo samleveno do neprepoznavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan strasno R.I.P. :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...