Наш 158 Napisano Februar 6, 2011 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Да ли ми неко може детаљно објаснити како да наштелујем сат на Сузукију ГСР 600 Хвала унапред. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6793 Napisano Februar 8, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Idemo redom. Sa krajnje leve strane,na komandnoj tabli,nalaze se dva dugmeta koja su oznacena sa ADJ i SEL,jedno ispod drugoga. Uzastopnim pritiskom na dugme SEL,redom ce se pojavljivati.....prvo kilometraza (ODO),zatim parcijalna kilometraza 1 (TRIP1)i parcijalna kilometraza 2 (TRIP2),tek zatim sat. Da bi mogao da namestis vreme potrebno je drzati jedno 3 sekunde dugme SEL.Kada brojevi pocnu da trepcu mozes da pomeras vreme pritiskom na ono drugo dugme ADJ.Kada ovo dugme drzis pritisnuto brojevi automatski rastu. Sad kad si nastelovao sate,pritisnes jos jednom SEL da zasvetle minuti,pa opet onim drugim dugmetom regulises minute. Prilicno prosto,kao i na bilo kojem digitalnom rucnom satu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 8, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da tip hoće da šteluje kilometražu, majke mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала Пронто Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...