Rider 3 Napisano Maj 28, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Ljeljenča Prijavi odgovor kao problematičan U Subotu popodne poginuo momak iz Brckog,krenuo na skup u Novi Sad,zakucao se u kamion koji je isao u susret.Nesreca se dogodila u jednoj naizgled blagoj ali jako nezgodnoj krivini kod sela Dragaljevac. Bog da mu dusu prosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa.Neka mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 29, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Znam za taj slucaj. Prolazio sam tu kad se to desilo. Vracao sam se iz Sipova. Video sam crveni kombi. Stakla na putu. Strasno! R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 29, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu dusi! Zna li neko vise detalja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 29, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Bog da mu dusu prosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan MIR BOZIJI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Maj 29, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan jebiga...pocivaj u miru... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protagonist 0 Napisano Jun 8, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi drugar koji zna za ovaj forum reče da je video ovaj topic. Vanja (Leka) je moj brat od tetke... nisam ga video par godina, na žalost ga neću više ni videti. Strašno mi je žao... Vanja, nek ti je laka zemlja... Nisam bio u mogućnosti da odem na sahranu, čuo sam da su bili neki bajkeri. Ako neko zna nešto više o nesreći neka napiše... neko ko je možda bio na sahrani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan laka mu zemlja, strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 9, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Jun 10, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...