PetkovicBecej 133 Napisano Septembar 12, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sedište ispucalo, ne bi se osušilo do skupa u Viziću... A ostalo sam zaštitio koliko je moguće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Septembar 12, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan zamenio zadnje pločicePoslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Septembar 21, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Doduše nešto ranije zamenuo rukohvat suvozača. Original je izgledao ovako. Nov original naručio, br.9. Novi original štiti zadnje svetlo, a može da nosi zadnji kofer. Kupljen, naručen i stigao janura ove godine preko MSP motorcycle iz EU. Bio novogodišnji popust 10%. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2038 Napisano Septembar 21, 2020 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend sam ugradio novu sirenu. Na snimku se vidi samo faza testiranja. Kasnije sam je spakovao na mesto fabričke i zatvorio oklope. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17683 Napisano Septembar 21, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2428 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja iz dosade malopre promenio ulje u kocnicama i ozracio sistem tj izdrukao vazduh... i dalje koci, ispadaju oci... a nisam ni morao, tecnost samo malo promenila boju tj potamnela, sad je opet bezbojna...Motul 5.1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 21, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend sam ugradio novu sirenu. Na snimku se vidi samo faza testiranja. Kasnije sam je spakovao na mesto fabričke i zatvorio oklope. Kao voz se čuje, možda i parobrod Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2788 Napisano Septembar 22, 2020 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjene zadnje pločice, sl stavka mali servis ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Padoh na stazi pre 2 nedelje, sramota me da kažem kako pa nemojte ni pitati. Danas stigla privremena ručka originalna, ali u klot silber verziji. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2038 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Padoh na stazi pre 2 nedelje, sramota me da kažem kako pa nemojte ni pitati. Danas stigla privremena ručka originalna, ali u klot silber verziji. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk ProTo je zato sto nisi isao sa Triumph-om ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Septembar 22, 2020 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Malo ga počasti......zaslužio je, a i moj d.pe 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan To je zato sto nisi isao sa Triumph-om ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17683 Napisano Septembar 24, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2428 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru nisam nista (jer nemam sta) al sam zato sredio kombinezon do jaja sutra za peglanje... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Belajmaker 34 Napisano Septembar 24, 2020 U prolazu, 35 postova Lokacija: Maglaj, BiH Motocikl: Suzuki GSR600 | Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Batmane? Jesi to ti? Svaka ti čas, uglancao ga za izložbe 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10468 Napisano Septembar 24, 2020 Drug član, 3401 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Čudesna alatka radi, lako odvijen filter... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11966 Napisano Septembar 26, 2020 Drug član, 1298 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 24.9.2020. at 17:31, shoyyka je napisao: Čudesna alatka radi, lako odvijen filter... Gde si uzeo te lsl padove i nosace za iste-koja je cena,ako mozes slikaj mi levu stranu kad stignes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10468 Napisano Septembar 26, 2020 Drug član, 3401 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, piki je napisao: Gde si uzeo te lsl padove i nosace za iste-koja je cena,ako mozes slikaj mi levu stranu kad stignes Bile na motoru, pretpostavljam Švica... kawasaki ninja wallpaper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11966 Napisano Septembar 26, 2020 Drug član, 1298 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, shoyyka je napisao: Bile na motoru, pretpostavljam Švica... kawasaki ninja wallpaper Hvala na slikama,ovo je bandit,kako kawasaki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11966 Napisano Septembar 26, 2020 Drug član, 1298 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Sad vidim wallpaper,greska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10468 Napisano Septembar 26, 2020 Drug član, 3401 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, piki je napisao: Sad vidim wallpaper,greska. I ja ne videh, tek sad... hahaha... ovo čudo Postimage samo izbacuje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2788 Napisano Septembar 29, 2020 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Dolio malo rashladne tečnosti u posudu, čekam lepo vreme i gas ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10468 Napisano Octobar 2, 2020 Drug član, 3401 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ništa posebno, malo ga plaknuo juče... nego ne znam gde da napišem, a veoma je važna stavka... Naime gledam na YT-ubetu razne klipove o Banditu, ima veoma korisnih stvari, pogotovo o menjanju svećica jer nije komplikovano ali je rad na malom prostoru... ali šta htedoh reći-od tih par klipova samo na jednom je prvo usisano oko svećki tj. kapica pa odvijano... to je po meni skoro najbitnija stavka u tom procesu menjanja, deluje bezazleno, a može napraviti big problem... Jeste obično su tu kapice dovoljno široke da popune skoro celu rupu ali uvek "viri levak"...slučajno upadne nešto i kuku lele posle... Isto na autima, čišćenja, menjanja EGR(AGR) ventila... skoro to radio pa pitam majstora, školskog druga, kaže ćuti, jedan čistio šrafcigerom, poupadalo u cilindre, posle kaže majstore lupa nešto u motoru...by by...najmanje polu-generalna! Sitno ali krupno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 2, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, shoyyka je napisao: Ništa posebno, malo ga plaknuo juče... nego ne znam gde da napišem, a veoma je važna stavka... Naime gledam na YT-ubetu razne klipove o Banditu, ima veoma korisnih stvari, pogotovo o menjanju svećica jer nije komplikovano ali je rad na malom prostoru... ali šta htedoh reći-od tih par klipova samo na jednom je prvo usisano oko svećki tj. kapica pa odvijano... to je po meni skoro najbitnija stavka u tom procesu menjanja, deluje bezazleno, a može napraviti big problem... Jeste obično su tu kapice dovoljno široke da popune skoro celu rupu ali uvek "viri levak"...slučajno upadne nešto i kuku lele posle... Isto na autima, čišćenja, menjanja EGR(AGR) ventila... skoro to radio pa pitam majstora, školskog druga, kaže ćuti, jedan čistio šrafcigerom, poupadalo u cilindre, posle kaže majstore lupa nešto u motoru...by by...najmanje polu-generalna! Sitno ali krupno!!! Ja uvek pre svakog odvrtanja svećice, kompresorom izduvam prostor oko svećice, baš zato da se ne desi da slučajno upadne nešto u cilindar... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14195 Napisano Octobar 2, 2020 Ne silazi, 6108 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas stiglo i montirano 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Octobar 3, 2020 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Namestio nosac za telefon, popravio bocnu nalepnicu.Jos retrovizor i prednja guma i to mu je to od mene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 377 Napisano Octobar 3, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovo nosač telefona i gde je kupljen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...