Blueser 2397 Napisano April 22, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Acko017 said: Pisao je neko ovde čini mi se da postoji neka firma koja radi cinkovanje? A meni bi odgovarala crna boja šrafova, ovo su svakako dupli šrafovi, ne gubim ništa, i ne žurim, tako da može da se odradi na ovaj ili onaj način, samo da pronađemo koji je najbolji Ovi vijci sa slike imaju površinski zaštitu bruniranjem. Ako bi hteo da ih cinkuješ, morao bi da ukloniš ovu zaštitu. Muke a neće biti rezultata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano April 22, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izveo sam makinu na vazduh 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano April 22, 2020 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ово је купљено или домача израда???Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17187 Napisano April 22, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Krokodilo je napisao: Ово је купљено или домача израда??? Sent from my SM-G955F using Tapatalk Super, samo mu treba jedno dobro lakiranje i top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1045 Napisano April 22, 2020 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vikendima sam bezao u selo, lakse je kad imas dvoriste i garažu. Radilo se dosta, kinez restauran, na stromu ociscen lanac, testiran bobber... A izmedju red rostlja... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano April 22, 2020 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan И бобер је кинез као што видим, један цилиндар две гране.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano April 22, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Krokodilo je napisao: Ово је купљено или домача израда??? Kupljeno rodjo, nisam ja bas toliki umetnik. To sam našao kod burazera u šupi. Snajka izbacila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano April 22, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde još neko nek pogleda poslednje postove što sam stavio tamo, godilo bi mi još neko misljenje...hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano April 22, 2020 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno rodjo, nisam ja bas toliki umetnik. To sam našao kod burazera u šupi. Snajka izbacila. Импресивна израда, није лакирано па мислио да је домача радиност.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano April 22, 2020 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, PremieRacing je napisao: Jbt sve sami majstori, ja ovih dana u 'zatvoru' zalepio trakice na točkove... edit: da me ne razumete pogrešno, i ja bi voleo da očistim izduvne grane, da servisiram ogibljenje, da zamenim ulje u kočnicama (to sam sve čitao u poslednjih 10ak strana ove teme) ali n'umem... Prelep motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano April 22, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigli Puig crash pad, upakovani kao da sam kupio mobilni telefon boKte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano April 22, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan A stigao i šrafove da ofarbam, nakon farbanja vratio u sonu kiselinu, boja ostaje tu gde treba, mislim da ne bi trebalo da hvataju koroziju i lanac je spreman, sutra vožnja (a nadam se i za vikend ako Vučko dozvoli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17187 Napisano April 22, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan nek si ti ofarbao felne u crveno... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano April 22, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan to se skida 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjadj91 7 Napisano April 23, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjadj91 7 Napisano April 23, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Karaburma Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan Konacno montiran kofer od LuckyVladana. Odlican je kofer, svaka preporuka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 23, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Acko017 said: Danas stigli Puig crash pad, upakovani kao Lepi su. Da li je 5G tehnologija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano April 23, 2020 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Acko017 je napisao: Danas stigli Puig crash pad, upakovani kao da sam kupio mobilni telefon boKte Koliko su te izasli crash padovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano April 23, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ODLEPIO musice koje sam juce ZALEPIO 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano April 23, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, DjoleLO said: Koliko su te izasli crash padovi? 10.500 din sa dostavom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano April 23, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Blueser said: Lepi su. Da li je 5G tehnologija? settings - > network, pa imaš opciju da prebaciš iz 5g u 3g da manje zrače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 23, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Acko017 said: settings - > network, pa imaš opciju da prebaciš iz 5g u 3g da manje zrače Za te pare džabaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano April 23, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne ulaze ko acko017 Bravo za acka017 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4880 Napisano April 23, 2020 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Nisam danas nego juče... Malo odmorila na motoru 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano April 23, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sredio scottoiler, procistio i pocistio stroku, zamenio sraf na nosacu creva koji sam provalio da je oblajznuo, podesio pravac i protok. Kazem konacno jer je celo vreme kapkalo pored lanca u prazno zbog oblajznulog srafa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...