Duh 4 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, oborio mi vetar motor... Evidentno je da moram da menjam zmigavac, izgrebani satovi (malo pomereni), ali ono sto me brine je sto mi skripi prednji tocak. Kao da disk struze. U momentu pada na disku je bila xena, a prednji tocak je bio vezan lancem za banderu (bilo je dosta prostora posto je lanac dugacak). Koliko sam primetio motor ide sasvim normalno, vrteo sam tocak, nista ne deluje pokrivljeno, ali se opet cuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mozda se malo iskrivio,ili su plocice navikle peska od pada,pa je vetar naneo pesak pa sad malo struze...vozaj malo verovatno ce prestati da se cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Maj 28, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ako te neko razume u ovom trenutku onda sam to ja. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, i to mi znaci... Danas sam odradio servis, ispolirao ga, sredio... I dune vetar... Idem opet sutra kod Kocke, sto ce da se odsevi kad me vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Maj 28, 2007 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Budi srecan, njemu je bilo sudjeno da padne, a ti bar nisi bio na njemu :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Maj 28, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljao sam o tome... To mu dodje kao neka kompenzacija za svu onu srecu koju sam imao dok sam bio na motoru... Ako je tako, neka je, dobro sam prosao, ali opet boli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 29, 2007 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri lager tocka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Maj 31, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan sta rechi osim isto sto i najzlom. Drzte se momci. Bitno da su motori tu i u voznom stanju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 1, 2007 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kako ga oborio vetar jel stojao na copi ili imas stalak (ono cudo sto digne zadnji tocak u vis) ? uvek podizem motor na stalak preko noci i cini mi se da je dosta stabilan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jun 5, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i jedno i drugo. Stajao je na copavoj... A vetar ga je prevrnuo preko nje, pa sad ti gledaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...