Robin Hood 3967 Napisano Februar 4, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko koristi Castrol Power 1 Racing 4T 10W 50 i kakva su iskustva? Iskreno, mnogo sam se naslušao o falš motul uljima pa me interesuje ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Februar 5, 2011 Hronični Motociklopata, 7383 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan koristio sam ga nekoliko sezona unazad, bila je povoljna cena oko 900din , fazon je u tome sto niko ti nemoze garantovati da ni taj Castrol nije fals, sipao sam ga,ulje odradilo svoje, menjao redovno i nema problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan SIPAJ I PUN GAS Castrol POWER 1 RACING GPS 10W50 KORISTIM GA GODINAMA DOBIJAM IZ ŠVAJCARSKE I CENA JE 15E PO LITRI. EKSTRA JE, MOTOR TIŠI,A KVAČILO KLIZI. @BIKER-BOY@ Ako je "original" cena je više nego extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 16, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan @bikerboy Pa vidi, nije toliko popularno ulje među motoristima tako da je, verujem bar, manje interesantno za kopiranje. Mada da, najbolja varijanta je doneti od preko. Ok, u svakom slučaju vidim da je ulje prva liga, hvala vam za informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...