Mija 180 Napisano Februar 4, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zeli pouzdan i redovno odrzavan skuter moze ga dobiti uz novcanu nadoknadu od 1150eu.Skoro registrovan,nov akumulator,original kofer (staju dve kacige),cirada...lanac.... moze i privatna poruka na 064-180-150-2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zamena uz moju doplatu za http://www.polovniautomobili.com/oglas686918/mondial_zat_150/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan zamena samo za neki enduro,ST,Afrika,TA...uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Februar 9, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nudim doplatu 350/400e ,ako se mozda uklapas javi na pm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Koje je god, koliko je presao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 10, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Gile, sad sam se razisao sa Mijom, tu je nas drugar iz kraja, Sinke i ja mu pokazali tvoj motor posto hoce da predje na nesto ozbiljnije...Uglavnom, znam da on nema kuci net, pa reko' da ti ja odgovorim posto poznajem motor...2000. je godiste i presao je 40000, ali 100% pravih, znaci nije ona standardna prica po kojoj su svi motori na oglasima presli 40000....Cini mi se da ga je on uzeo sa 25-26000 slagacu te, ali znam da je tako nesto, i stvarno je redovno odrzavan motor.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Vito pravite Enduro sektu u kraju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 10, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Nasa enduro sekta ima vec ozbiljan "heritage", pravimo podmladak, mora da se vodi racuna o tome A pice sto ti provodadzisemo motor ces da platis prvom prilikom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ko bre nema net,daj pet netova ,sekta ili ne pravi se ozbiljna ekipa,pa ti Gile ako si za neku trampazu javi.Ovi podaci koje je Urke naveo su tacni,ziv bio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ticak 4 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Bač Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57829-bmw-f650/ ako te zanima pusti sms... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan vidi Ticak,nije losa komb. ,reci mi koliko bi trebalo da ti doplatim,i da li mozes da okacis slike sa tom opremom koju nudis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Februar 16, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan dobar skuter. Srecno sa prodajom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Februar 16, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Mija resio da uzme ozbiljniju masinu... Bravo! Neka je sa srecom... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste dobar i dobro odrzavan,samo sam se sada bacio na trazenje neceg malo veceg,tj putnog i off road bajka,da bi mogao da se utrkujem sa Sinketom (ST) i Urketom (TA)...msm,nece meni pobeci ti dorcolci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste dobar i dobro odrzavan,samo sam se sada bacio na trazenje neceg malo veceg,tj putnog i off road bajka,da bi mogao da se utrkujem sa Sinketom (ST) i Urketom (TA)...msm,nece meni pobeci ti dorcolci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Februar 17, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaze Caruga, "Mi se ne trkamo, mi putujemo" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan evo ti moj najk odma za 1700e sa sve koferima ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Februar 18, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gajo,nemam toliko kesa,kada bih odmah prodao skuter mogli bi nesto da napravimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Februar 18, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan znam druze , nego reko sa tim ces sigurno da stignes i prestignes ....xaxaxax. srecno sa prodajom. ako zavalis skuter moz i za 1500e bez kofera ....to je cena za drugare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno,navali narode Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Covek ostavio kaparu,ali ne zavrsismo posao do kraja,tako da je oglas i dalje aktuelan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano April 21, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi Mijo, golubar ispalio. Hoces moj TA uz simbolicnu doplatu npr 1 500 eur xexexexexe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano April 21, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Hdedoh reci ST xexxexe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano April 21, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ha he hu,vickasti teneras ,mogao bi da postavis oglas za tvoj regler Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kupite ovaj skuter i pomozite miji da zivi svoj san !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...