svetac 527 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki GPZ 500 S, 1996god , 27.9kw ,ali su skinute blokade tako da sada ima oko 60ks! odjavljen,ispravan,sedi i vozi! trazena cena 1200e,izvolite ponudite nesto razumno za cenu! za blize informacije 0612467170 robert Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 4, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jel se prodaje takav - kakav je na slikama, il ima i oklop, far , satove . . . PS. Lepo ti ono kuce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ima nesto ali havarisano,naravno ne u toj meri da nebi moglo kod nekoga majstora da se zvrsi! slikat cu pa cu i to da stavim! to kuce je htelo da me izjede dok sam slikao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Februar 4, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan u bre pa taj moped ko da je u moravu upao nije ni čudo što te kuče telo izujedat to je on dovuko kući da ima šta glodjat a ti mu otimaš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Normalno ima 44.1kw bez ikakvih blokada itd meni su rekli sta da stavim! ali sto bi rekao nekada moj mladji sin "tata ovaj je moc ima dva auspuha"!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan maska i cajgeri Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...