Zogo 18 Napisano Februar 5, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prokomentarisem, SVAKA CAST ZA OGLAS ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemisport 28 Napisano Februar 5, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, Lemi, nemoj da nas drzis u neizvesnosti, postavi fotografije od ove dve Yamahahe DT. Evo sunca,bice i fotki,puno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemisport 28 Napisano Februar 5, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prokomentarisem, SVAKA CAST ZA OGLAS ) HVALA,HVALA! Puno njih mi cestita na oglasu,pa cu nastaviti u istom fazonu,tj.bice jos bolji! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemisport 28 Napisano Februar 5, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da ne bih slao svakom pojedinačno, "okačio" sam nešto slika na javni server. klikom ovde preuzamite arhivu bez čekanja. Pozdrav svima! Lemi ********* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan jel prodajes ovaj trotockas ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemisport 28 Napisano Februar 5, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne,on je kod mene na popravci,sve je stiglo novo samo da ga sklopim.Ali pitacu vlasnika,mozda ce da proda. To je TRI-Z 250, ide opasno i opasno se pada sa njega! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan znam,znam...yamaha Tri-z 250...jel dvotaktna ?? opasna masinica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je dvotakna. da je cetvorotaktna ne bi isla nikako. Lemi, ubicu te ako budes prodao trkacke cilindre od caletove Yamahe. to ti je ostavio u amanet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan to dok ne naucis ad vozis moras da stavis pomocne tockice xDDDD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemisport 28 Napisano Februar 6, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je dvotakna. da je cetvorotaktna ne bi isla nikako. Lemi, ubicu te ako budes prodao trkacke cilindre od caletove Yamahe. to ti je ostavio u amanet. Moram tebra, ima neke obaveze prema SPONZOR-usama ,od prosle godine,a znas kad ti se vuce dug..ali ipak bolje DUG nego KRATAk ,A cale se nece ljutiti,znas i sam zasto,ja nemam muske dece da to prenesem dalje..tako,problem resen. Pozdravlja te dru i dodj da neke sojke trtimo u . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemisport 28 Napisano Februar 6, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan to dok ne naucis ad vozis moras da stavis pomocne tockice xDDDD Netrebaju ti pomocni tockici,samo tvrda ledja,jer zna opasno da iskipuje sofera.I iskusnog a neiskusnog... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Februar 6, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Lemi, kakve gume imas? Da li imas 100/90x16 i 100/90x19 prednje, i 130/90x16 i 120/90x18 zadnje. Ako imas posalji mi cene i slike, i reci kakve su, u kakvom stanju. Hvala ti unapred... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemisport 28 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ogrejalo sunce(divota) pa skoknuh do sela u magacin,jos malo ,,brljao pa : Jawa 90 sa roto diskom(karteri,novi snopovi menjaca,karburator,tri klipa,kuciste roto diska,stitnik lanca..) Poni-exspres(PUCH) ram,dva prednja tocka,predna viljuska(stari tip sa oprugama),masina(bez cilindra),jos jedni karteri.. Menjac i diferencijal,pajeje(od neke stare vespe ili od PRIME) neznam Ram od JLO 175 (pogodan za coperiste) Palenje magnetno(NORIS 6v/35w,desni smer,platinsko).. Eto,imace tu jos necega,sve ulazi u onih navedenih -DVA SOMICA- Evo i moj prevoz..PA LJUDI,GDE TO IMA,SVE POSKUPLJUJE,SAMO KOD MENE PADAJU CENE! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Februar 7, 2011 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, pošto su ti Tomos-i i Puch ? kako je s papirima ? Pozdrav iz dežele Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4270 Napisano Februar 7, 2011 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje E 90. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je CTX? Jel ima papire? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2669 Napisano Februar 7, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Možda je glupo pitanje, ali ja ovo skinuo, ali ne mogu da otvorim Sa čim da otvorim fajl? možda mi treba neki spec. program ili aplikacija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan obican WinRar otvoris ga preko winrar-a i posle svaku posebno otvaras ili otpakujes ceo fajl pa ga saltas kao i sve slike na kompu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2669 Napisano Februar 7, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, uspeo sam.Hvala puno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemisport 28 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, pošto su ti Tomos-i i Puch ? kako je s papirima ? Pozdrav iz dežele Pozdrav za bracu iz dezele! Nemaju papire, sve to navedeno je 250E. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemisport 28 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je CTX? Jel ima papire? Ima papire, 300e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemisport 28 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje E 90. To je bila samo masina od E 90 i prodata je,moram da je odjavim sa spiska Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemisport 28 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lemi, kakve gume imas? Da li imas 100/90x16 i 100/90x19 prednje, i 130/90x16 i 120/90x18 zadnje. Ako imas posalji mi cene i slike, i reci kakve su, u kakvom stanju. Hvala ti unapred... Pogledacu sutra za ovu 130/90-16,ove druge nemam sigurno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lemisport 28 Napisano Februar 8, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lemi, kakve gume imas? Da li imas 100/90x16 i 100/90x19 prednje, i 130/90x16 i 120/90x18 zadnje. Ako imas posalji mi cene i slike, i reci kakve su, u kakvom stanju. Hvala ti unapred... Druze,nista od gume, imam samo 180/70-16 DUNLOP D251. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Echi-ZR 26 Napisano Februar 8, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CB450N pa Suzuki GSX400 a sad Kawasaki GPZ500S... Prijavi odgovor kao problematičan Lemi, kakve gume imas? Da li imas 100/90x16 i 100/90x19 prednje, i 130/90x16 i 120/90x18 zadnje. Ako imas posalji mi cene i slike, i reci kakve su, u kakvom stanju. Hvala ti unapred... Druze,nista od gume, imam samo 180/70-16 DUNLOP D251. OK pozdrav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...