Jump to content

Moto Zajednica

Čizme: TCX Pro2 i TCX Comp2

Recommended Posts

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Par puta mi je pao motor na nogu sa Infinity i uvek sam dobro prosao. Dosta im je jak djon koji drzi formu formu cizme i stiti nogu. Setao se po potocima, i nikad nisu pustile vodu. Mislim da su nejbolji kompromis izmedju touringa i offa. Zimi nije hladno, leti nije vruce. Za stajanje na motoru su isto dobre zbog djona koji sam vec pohvalio. Zapinjao sam za podlogu na vecim brzinama, i uvek sam dobro prosao. Zglob, peta, prsti i podkolenica su dobro zasticeni. Ako bih opet kupovao, ili iste ili nesto jako slicno njima.

A za off road nema bolje cizme od onih koje su za to nemenjene, a ovo mu dodje kao dobar kompromis. Ako vise vozis asfalt i planiras putovanja, onda je to Infinity.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 293 postova

Infinity, jeste. Sto je najgore i mene zaraziste sa Infinity virusom. :(

juche stigle iz slovenije 170 e... ranije probao doktorove i znao velicinu 44..prvi utisci su jako dobri(proveo jedno 3-4 satau njima) :lud: svidja mi se izgled ,robusne su taman toliko da nije neprijatno u njima ,imaju zashtitu ,visoke su shto mi je super (jer su mi nogavice krace pa struji) i VODONEPROPUSNE SU 100% po svim moto forumima su sjajno ocenjene... :aha: a i imaju ih ljudi chije mishljenje cenim i verujem...hvala DOKTORU i KEPI :care:

• Zainteresovan, 725 postova
  • Motocikl: Strom 650

juche stigle iz slovenije 170 e... ranije probao doktorove i znao velicinu 44..prvi utisci su jako dobri(proveo jedno 3-4 satau njima) :lud: svidja mi se izgled ,robusne su taman toliko da nije neprijatno u njima ,imaju zashtitu ,visoke su shto mi je super (jer su mi nogavice krace pa struji) i VODONEPROPUSNE SU 100% po svim moto forumima su sjajno ocenjene... :aha: a i imaju ih ljudi chije mishljenje cenim i verujem...hvala DOKTORU i KEPI :care:

Kupio si ih u TC Motoshop-u? Piše da su 188e, ili nije dobra cena na sajtu!?!

• Svrati ponekad, 194 postova
  • Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs

Pozdrav za drustvo i jedno pitanje da li je neko nosio FORMA GT cizmu i kakvo je iskustvo, posto u markosu u novom sadu kostaju na snizenju oko 11-12 hiljada dragih ali je ostalo jos samo broj 41 i 45 e sad ja sam dobio od preko tek skoro tako da nemogu da dam neki komentar . Izvinjavam se za off ali vidim da koristite tu vrstu obuce pa rekoh da priupitam u svakom slucaju pozdrav i svako dobro.

• Cuore Sportivo, 1339 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Pisao mi Busman na PP al mislim da treba podeliti s svima.

Daj jos neko slovce o cizmama. Ja te pitao u temi, al nisi valjda video. Jel te zuljaju negde, i koliko je zamorno ako se u njima vozi duze, tj. da li je uopste zamorno. Ja ne bih mogao da uzmem Pro2, ali bih mogao Comp2, a ne znam kakva je razlika, vrlo su slicne. Za skripanje se uopste ne brinem. Meni je bitna njihova funkcija i zastita, a ko ce sta da kaze ili kako da me gleda, to me ne interesuje.

Reci mi koji broj su ti cizme, a koji broj civilne obuce nosis? Da li se uz njih dobija onaj ulozak?

Drago mi je da ne propustaju vodi, to je velika stvar.

Čizme ne ne žuljaju nigde, navlaka za stopalo se dobija uz čizmu

(po jedna za svaku, znači leva navlaka za levu čizmu a desna navlaka za desnu čizmu :P)

Što se zamora tiče prelazio sam po 500 km dnevno regionalnim putevima ništa naročito, osim što se noge malo "čuju" i suze oči od isparenja.

Da se razumemo u offroad-u znaju da umore jer su dosta masivne i nemaš onaj lagani osećaj kao sa turing čizmama, pa traže navikavanje.

Što se vodonepropusnosti tiče po kiši ne puštaju, al to ne znači da možeš na pecanje s njima.

Broj civilne obuće koji nosim je 41 (kažu ko ima malo stopalo da je obdaren :oda2: ) i čizme su broj 41.

Valjda sam odgovorio na sve :vutra: .

• Svrati ponekad, 293 postova

Kupio si ih u TC Motoshop-u? Piše da su 188e, ili nije dobra cena na sajtu!?!

kako aca reche dobio tax free... nashao nekog ko je putovao da milana svojim prevozom i nije mu bilo cim da svrati do TC...a sa njima sve proverio i rezervisao putem mail-a...u povratku uzet tax free i :moto3:

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Rade, ne razumem zasto je cena za sidi disco problem? Zar one ne kostaju manje/vise kao i tcx infinity?

$325 + $50 shipping = 375 + 37.5 carina= 412 + 74.16 pdv = $486.16 / 1.37 = 354.86e ;)

• taraba, 612 postova
  • Motocikl: enduro

Znam da sidi adventure ima da se uzmu u louis-u za nešto preko 300e. Mora da postoji neki kanal za nabavku sidi disco-a? Ko zna neka napiše, i ja bih rado da ih kupim.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja