kepo 4527 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Par puta mi je pao motor na nogu sa Infinity i uvek sam dobro prosao. Dosta im je jak djon koji drzi formu formu cizme i stiti nogu. Setao se po potocima, i nikad nisu pustile vodu. Mislim da su nejbolji kompromis izmedju touringa i offa. Zimi nije hladno, leti nije vruce. Za stajanje na motoru su isto dobre zbog djona koji sam vec pohvalio. Zapinjao sam za podlogu na vecim brzinama, i uvek sam dobro prosao. Zglob, peta, prsti i podkolenica su dobro zasticeni. Ako bih opet kupovao, ili iste ili nesto jako slicno njima. A za off road nema bolje cizme od onih koje su za to nemenjene, a ovo mu dodje kao dobar kompromis. Ako vise vozis asfalt i planiras putovanja, onda je to Infinity. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Infinity, jeste. Sto je najgore i mene zaraziste sa Infinity virusom. juche stigle iz slovenije 170 e... ranije probao doktorove i znao velicinu 44..prvi utisci su jako dobri(proveo jedno 3-4 satau njima) svidja mi se izgled ,robusne su taman toliko da nije neprijatno u njima ,imaju zashtitu ,visoke su shto mi je super (jer su mi nogavice krace pa struji) i VODONEPROPUSNE SU 100% po svim moto forumima su sjajno ocenjene... a i imaju ih ljudi chije mishljenje cenim i verujem...hvala DOKTORU i KEPI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Februar 3, 2011 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan posto se dosta prica of INFINITY evo vam poredjenje sa BMW cizmom btw: dolaze iz iste fabrike. link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Februar 3, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan juche stigle iz slovenije 170 e... ranije probao doktorove i znao velicinu 44..prvi utisci su jako dobri(proveo jedno 3-4 satau njima) svidja mi se izgled ,robusne su taman toliko da nije neprijatno u njima ,imaju zashtitu ,visoke su shto mi je super (jer su mi nogavice krace pa struji) i VODONEPROPUSNE SU 100% po svim moto forumima su sjajno ocenjene... a i imaju ih ljudi chije mishljenje cenim i verujem...hvala DOKTORU i KEPI Kupio si ih u TC Motoshop-u? Piše da su 188e, ili nije dobra cena na sajtu!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano Februar 3, 2011 Enduraš, 6407 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dobio je povracaj poreza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Utisci o SpaVetovim cizmama na advrider-u: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=246748 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Februar 4, 2011 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za drustvo i jedno pitanje da li je neko nosio FORMA GT cizmu i kakvo je iskustvo, posto u markosu u novom sadu kostaju na snizenju oko 11-12 hiljada dragih ali je ostalo jos samo broj 41 i 45 e sad ja sam dobio od preko tek skoro tako da nemogu da dam neki komentar . Izvinjavam se za off ali vidim da koristite tu vrstu obuce pa rekoh da priupitam u svakom slucaju pozdrav i svako dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 852 Napisano Februar 4, 2011 Cuore Sportivo, 1339 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pisao mi Busman na PP al mislim da treba podeliti s svima. Daj jos neko slovce o cizmama. Ja te pitao u temi, al nisi valjda video. Jel te zuljaju negde, i koliko je zamorno ako se u njima vozi duze, tj. da li je uopste zamorno. Ja ne bih mogao da uzmem Pro2, ali bih mogao Comp2, a ne znam kakva je razlika, vrlo su slicne. Za skripanje se uopste ne brinem. Meni je bitna njihova funkcija i zastita, a ko ce sta da kaze ili kako da me gleda, to me ne interesuje. Reci mi koji broj su ti cizme, a koji broj civilne obuce nosis? Da li se uz njih dobija onaj ulozak? Drago mi je da ne propustaju vodi, to je velika stvar. Čizme ne ne žuljaju nigde, navlaka za stopalo se dobija uz čizmu (po jedna za svaku, znači leva navlaka za levu čizmu a desna navlaka za desnu čizmu ) Što se zamora tiče prelazio sam po 500 km dnevno regionalnim putevima ništa naročito, osim što se noge malo "čuju" i suze oči od isparenja. Da se razumemo u offroad-u znaju da umore jer su dosta masivne i nemaš onaj lagani osećaj kao sa turing čizmama, pa traže navikavanje. Što se vodonepropusnosti tiče po kiši ne puštaju, al to ne znači da možeš na pecanje s njima. Broj civilne obuće koji nosim je 41 (kažu ko ima malo stopalo da je obdaren ) i čizme su broj 41. Valjda sam odgovorio na sve . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Februar 4, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan juche stigle iz slovenije 170 e... ranije probao doktorove i znao velicinu 44..prvi utisci su jako dobri(proveo jedno 3-4 satau njima) svidja mi se izgled ,robusne su taman toliko da nije neprijatno u njima ,imaju zashtitu ,visoke su shto mi je super (jer su mi nogavice krace pa struji) i VODONEPROPUSNE SU 100% po svim moto forumima su sjajno ocenjene... a i imaju ih ljudi chije mishljenje cenim i verujem...hvala DOKTORU i KEPI Kupio si ih u TC Motoshop-u? Piše da su 188e, ili nije dobra cena na sajtu!?! kako aca reche dobio tax free... nashao nekog ko je putovao da milana svojim prevozom i nije mu bilo cim da svrati do TC...a sa njima sve proverio i rezervisao putem mail-a...u povratku uzet tax free i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 4, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Rade, ne razumem zasto je cena za sidi disco problem? Zar one ne kostaju manje/vise kao i tcx infinity? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ^ Sidi discovery (upravo gledam po netu) su 325 dolara što mu dođe oko 240 ojra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 4, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan mozda je Busman mislio da su Sidi disco skupe u poredjenju sa tcxpro2 i comp2??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Rade, ne razumem zasto je cena za sidi disco problem? Zar one ne kostaju manje/vise kao i tcx infinity? $325 + $50 shipping = 375 + 37.5 carina= 412 + 74.16 pdv = $486.16 / 1.37 = 354.86e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 5, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Znam da sidi adventure ima da se uzmu u louis-u za nešto preko 300e. Mora da postoji neki kanal za nabavku sidi disco-a? Ko zna neka napiše, i ja bih rado da ih kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...