Jump to content

Moto Zajednica

Jakna

Recommended Posts

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Višak mi je, pa ide na doboš. Običana jakna, prilicno dobra za leto, lagana. Ima 2 luftera na grudima i jedan na ledjima. Ima i postavu koja se skida. Dzepove spolja, jeden unutarnji vodootporan, rajsfeslus za spajanje sa pantalonama. Nigde oštećena, nema nekih tragova koriscenja. Velicina pise da je 64, mislim da je to po pigmejskom standardu, ali bih morao da proverim na Wikipediji. Recimo da odgovara za čoveka preko 190, malo jače konstitucije.

Cena neka bude za sada 50e. Može i zamena za neke dobre pantalone, mogu i da doplatim.

0zgNT_p1010051dq.jpg

80dSJ_p1010054rr.jpg

w3CwD_p1010055tp.jpg

Obratiti paznju sta pise na poslednjoj slici, molim da se javljaju samo vozaci brzih motora. :D :D :jee:

063/69-69-45, Nemanja

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 923 postova
  • Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3

Od kojeg je materijala? Platno (da tako kazem) ili nesto kao kordura? Odnosno, bolje pitanje, treba mi letnja jakna, pa jel to to. Mislim nije vruca :zvizduk:

I jel bi odgovarala za nekog od 202cm visine i 120kg zive vage ?

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: trenutno u potrazi za masinom :)

visok sam 195 tezak 90kg.ako bi mi odgovarala po ovim mojim merama,racunaj da sam kupio.pitanje;da li se protektori skidaju.pozzz ako mislis da mi odg.za moju visinu i gradju ae u pp ili mail pa da se dog.oko svega.

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Ja se izvinjavam do neba kolegama Dakiju i mungosu. Sada tek videh da su oni postavljali pitanje. Ja sam isao na opciju "Prikazi poslednju poruku" i video samo Jetijevu. Jeti iz nekog razloga nije mogao da uzme jaknu tako da je prodaja akutuelna, ako ste jos uvek zainteresovani samo me kontaktirajte. Izvinjavam se jos jednom, moja nepaznja.

Jakna je od kordure i kada se skine ulozak bas je tanka, a ima i luftere.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja