^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Februar 1, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovako zovem se Radovan prezivam Radenkovic ... Vozim Apriliu rx 125 sm /enduro hobi su mi motori Zivim u Cacku ... Neradim nista jer sam ucenik ... a trenutno i strajkujem kad mogu nastavnici mogu i ja !!! I tako .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2793 Napisano Februar 2, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Šta je ovo, Čačani se aktivirali Dobrodošao Radovane, što kradeš školske dane Aj svrati u Omladinsku u Aprilu (kad bude + 20 C sa tom mašinom. Meni je neostvarena želja da imam enduro/kros makinu, pa bar da vidim/čujem tu Apriliu. Pozdrav - Vujo032! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 2, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Februar 2, 2011 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan Vujo nema problema Napravicemo samo dok prolepsa vreme !! Hvala na dobrodoslici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...