Janjke 42 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan To vam je to za pocetak bicje jos slika..kad zavrsim motor jer su ostale jos koje sitnice..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan I jos ova za sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ovaj ima iste retrovizore kao sto sam ja letos pazario ,inace kolega sta je radjeno na motoru druga maska sa farom prednji blatobran i zadnji blatobran ako sam dobro zametio ...........................i prefarban je ceo ili mi se cini videcemo kada bude finis pa da damo ocene..................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan i felne su mu farbane samo mogle su da budu mat posto su ostale farbane plastike na motoru mat ....................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan i felne su mu farbane samo mogle su da budu mat posto su ostale farbane plastike na motoru mat ....................... BAs ne ...bas sam zeleo da budu sjaj lak...a i ram i viljuske naravno a na motoru je radjeno to sto si primetio naravno... Dioda zadnja ubacena druga ,blatobran ubacen..prednji promenjen..maska druga drugi far ,retrovizori naravno prefarban po mojoj zelji ..i ostale su jos neke sitnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Januar 30, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ! Mnogo mi se svidja kako se opruga istice kontrastom. I njuska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Januar 30, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ! Mnogo mi se svidja kako se opruga istice kontrastom. I njuska HVALA DRUG...bicje jos nekih sitnica za koji dan.... km sat i maskica za isti itd itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6317 Napisano Januar 30, 2011 Enduraš, 6367 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan kakav sam ja pacijent, pogledao slike i cekam sledece da vidim sta si preradio, tek posle ovih komentara ukapiram da su to slike vec prepravljenog motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Januar 30, 2011 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za redesign! I ja sam isto, pre mesec dana, prefarbao one nosače zadnjih fuzastera, iz sive u mat crno. Sada motor izgleda bolje, jer je agregat u centru pažnje. Da li si znao da samo u Evropi motor ima ovo ružno ime ER-6n, kao neki usisivač? U Americi se zove Ninja 650R. Ja sam skinuo one gadne oznake sa krila i napisao 忍者. Na japanskom to znači Nin-ja - onaj koji se prikrada. Lepo ime za lep motor. A ER-6n piše samo u saobraćajnoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na preradi, napravio si ga bas onako kako bi trebalo da izgleda. Napisi ti CV i posalji ga u Kawasaki da bude obostranog zadovoljsta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 1, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan prelep! ajde zavrshavaj da vidimo na shta che da lichi i molim te koji su ovo retrovizori? koliko para i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan kakav sam ja pacijent, pogledao slike i cekam sledece da vidim sta si preradio, tek posle ovih komentara ukapiram da su to slike vec prepravljenog motora Pa ja sam pogresio sto nisam stavio slike od pre... moja greska... ispravicu cim stavim km sat maskicu za njega tank pad i jos nesto sitno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za redesign! I ja sam isto, pre mesec dana, prefarbao one nosače zadnjih fuzastera, iz sive u mat crno. Sada motor izgleda bolje, jer je agregat u centru pažnje. Da li si znao da samo u Evropi motor ima ovo ružno ime ER-6n, kao neki usisivač? U Americi se zove Ninja 650R. Ja sam skinuo one gadne oznake sa krila i napisao 忍者. Na japanskom to znači Nin-ja - onaj koji se prikrada. Lepo ime za lep motor. A ER-6n piše samo u saobraćajnoj. Iskreno svidja mi se ta ideja o slovima japanskim orginalno...gde ranije nisam to saznao ukrao bi ti ideju U sustini hvala puno na komentaru druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na preradi, napravio si ga bas onako kako bi trebalo da izgleda. Napisi ti CV i posalji ga u Kawasaki da bude obostranog zadovoljsta Hvala drug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan prelep! ajde zavrshavaj da vidimo na shta che da lichi i molim te koji su ovo retrovizori? koliko para i gde? Hvala .... ostalo je da se ubaci km sat i maskica za njega.. i jos po nesto napisao sam u odgovrima bas.. Retrovizori su mislim da su se zvali zovu koso ...stiglo mi je od preko od drugara... para su bili mislim 45e mislim.... Ali imas i ovde negde sam cini mi se video to jest na louisu pogledaj mislim da ima bas istih.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Od cega je far i maska. Mozes na pp da mi posaljes broj telefona ili skype? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Od cega je far i maska. Mozes na pp da mi posaljes broj telefona ili skype? Ovde imas i broj telefona i jos nesto radova... www.janjke-prerade.com A sto se tice maske sam sam pravio... a sto se tice fara suzuki k7 1000ccm.. Pozdravljam te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Februar 3, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala, cujemo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika kao sto sam obecao .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je za prodaju costo da vas obavestim ako nekoga zanima...sve informacije na mob 063340470 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, a posebno za boju i masku, perfektno se uklapaju uz ER6N-a ! Jedino sto mi se u sve ovo, ali bas masu ne uklapa je ovaj fabricki nosac tablice , al' to je moje misljenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, a posebno za boju i masku, perfektno se uklapaju uz ER6N-a ! Jedino sto mi se u sve ovo, ali bas masu ne uklapa je ovaj fabricki nosac tablice , al' to je moje misljenje! Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...