bakin015 2 Napisano Januar 30, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem auspihe za Suzuki GSX 750 F (95-ta godina) sa izduvnim granama 064 1270885 Stevan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1929 Napisano Januar 30, 2011 Drug član, 2878 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku to bi treblo da bude jedan auspuh ako je fabrički.Jel sečen krpljen otvaran. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bubiextrem 2 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan cena kontakt tel??????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 12, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Posto covek nije u mogucnosti da stalno bude na internetu, evo par odgovora umesto njega. Zato sto ja na zalost nisam u mogucnosti da uzmem ove izduve. Samo zelim da pomognem coveku da ih brze proda. Meni je trazio 60e, ali ne garantujem da je to ta cena. Evo slika koje je on meni poslao: U dobrom su stanju. Kontakt telefon imate u prvom postu. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1929 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 2878 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan opet samo desni kam je levi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan opet samo desni kam je levi ?! Ne razumem sta si napisao Ima dva auspuha! Levi i desni.. Nisu seceni i td.. U originalnom stanju.. Najbolje da pozoves vlasnika za vise informacija.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1929 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 2878 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam zato i znam da ima dva a na slici samo jedan . GSX 750 f u zavisnosti od godista i modela ima jedan ili dva auspuha. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 13, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko sam shvatio, on prodaje 2 kom Znam video sam na netu, da postoje modeli sa dva i sa jednim izduvom.. On mi je poslao ove dve slike, ja sam ih samo prosledio ovde.. Jer sam u medjuvremenu shvatio da ih ne mogu sad uzeti, a covek nije redovno na netu.. Pa rekoh aj da pripomognem prodaji.. poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...