nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Bese jul i bese lepo vreme... ;D ;D ;D 2010. god o Sarajevu se kod mene , miloswinda i brkija pricalo tokom cele godine. Sve smo mi planirali kako sta. Kad, 15.ak dana pred predvidjeni polazak frka neka kod svih i mi ko popis***. 3-4 dana pre tog polaska nagli obrt situacije , ja i miloswind pokupimo babi i dedi penziju ( nije neka para, po 50 E, ali sve bi nam zakrpilo) i zovemo brkija, -Brate !snalazi se. Idemo ! I tako, ja, brki i miloswind otisli u nama susednu Bosniu da vidimo kako oni tamo voze motore. :D Brki je dosao prethodni dan kod nas... sprema se za polazak. isao je i do pumpe drugar verovatno zaprepascen :o a mi u zadnji tren ugrabili da operemo motore. i dodje neizbezno. Noc pred polazak a mi pucamo od uzbudjenja ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan ni svanulo nije kako treba a mi vec na nogama. prethodno vece smo sve spakovali u torbe da bi ujutru imali vise vremena. mislimo o svemu da ne bi nesto zabroavili.... verovatno je u ovome i spavao ;D ;D ;D a sad da vidimo da li su sve utege stisle kako treba... ;D sudeci po mom foto aparatu bilo je oko pola 6 kad smo upalili svetla, zajahali masine i bili spremni da podjemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan jutro je, slab saobracaj na planini. Nikog zivog nema. Brzo stizemo do mesta zvanog Petnaesti ( 15.ti - verovatno zbog toga sto se nalazi 15 km od Studenice prema Ivanjici i isto toliko od Ivanjice prema Studenici > nisam proverio :D ) naravno tu je i spomen cesma sa extra hladnom vodom. Iza je park prirode "Klekovica". 15.ti je takodje i "pas" odnosno ti prevoj na visini od 1160 m. Iz pravca Ivanjice je dusu dalo da se ozezi iako je asfalt klizaviji, to mu i daje car. Tako je i nama ovom prilikom :o Brkiju proklizava prednji i dalje, malo sporjim tempom. lepe krivine.. stizemo u Ivanjicu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Brki odmah pali u radnju... pa gde ces to brki ?! :D Ali brki zna gde treba da udje . Kisna kabanica za bagatelne pare, mislim oko 300 din, ne drzite me za rec. dobro jutrooo ... brki pakuje pazar. izvlacimo se lagano iz Ivanjice. pavac prema Prilikama i preko brda prema Kokinom Brodu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Katici... da vam pokazem samo kako mi je konjic obuven. i to za 15 E, gledajte i placite :o ;D ;D sreca sreca radost ! ( slikali smo se kao nikad do tad ) Inace Katici su prelepo i tiho malo mesto. motel i barake iza njega su za medalju. pogled na planinu Mucanj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan a gde ima vode ima i veselja :D krecemo prema Mucnju, asli stajemo jer vrucina postaje nepodnosljiva. iskoristismo pauzu da uzivamo u pogledu. i ja da podmazem lanac. brki i miloswind sumnjivi nesto ? ;D ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan vreme brzo prolazi kad se staje malo po malo. krecemo, sibamo ! pa i "off" nas je snasao ;D ;D ;D a pogled puca na sve strane ! pa i gore na Muchanj i njegovih 1532 m.n.v koji samo sto se ne srusi na nas :o 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan plastenje je u samom jeku. a dekica kaze - get down ! ;D ;D ;D stvarno prelepi putevi za voznju. podigao je ruku i brzo propratio svakog od nas. kad si mali i ovako gledas motoriste sigurno neces, kad porastes vise voleti bagere brki ne bi bio brki, i nije mogao da se uzdrzi. ( mestani nista licno-mladost ludost ) jos se nije dobro osusilo, treba jos jednom da se prevrne :D uzivajte malo u krivinama ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan priroda je jednostavno fantasticna ! a setio sam se i da snimam na ovom putu nismo doziveli "pakao za telo - raj za oci ". bio je raj za oboje :D na sljunku kao riba u vodi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan brki se takodje setio da ima potencijala ;D ;D ;D cikica iznad nas koji takodje sve snima. dolazimo do jednog cudnog mesta ( ni sad ne znam kako se zove ), ali imaju teren za medalju. zasto da gaze livadu kad mogu lepo u steni. mislim svaka cast za trud ali sumnjam da je prvobitna misao bila namenjena fudbalu, mada, ko zna. miloswind kaze HAU ! svidja mi se ovaj stil... (krov do zemlje, planina bato ) NIS... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan mi zeljni razgledanja, kad ono vec izasli iz "mesta". pocinju krivine i "pentranje" - nista protiv prvi pogled na Zlatarsko jezero. ovi nas zeznuli, na jednom ga teraju ... ;D ;D ;D krece spustanje prema jezeru i brani Kokin Brod ( krivine zalamaju iza ledja ! ) brkijeva radoznalost. lepe li vode. :o miloswindow red.... pa i ja a posto ja pisem... dve moje slike :o :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Zdogovor. kao sto rekoh, nema zadrzavanja mnogo. koncentracije na voznju nikad dosta ne znam sta je lepse, tunel ili brana ? oboje su super, cisto zadovoljstvo. u ovom slucaju oko 1200 metara hedonizma. ;D ;D ;D pogled prema naselju. i prema "moru". :D " ides do kraja brane , skrenes desno pa onda levo. " bi sigurno glasio odgovor na pitanje : - do Priboja "popreko"? :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nema potrebe za natpisom, zna se kakva su nasa sela. uski, dinamicni putevi URA URA URA ! na sledeci put kamere na kacigu i okidac negde blizu palca. :D mislim da miloswind veruje da moze da leti. ;D ;D ;D zar ne brki, miloswind se razmahao po ovim krivinama ? drag race :o malo mesto a puno istorije ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Idemo idemo idemoooo ! :D i Grcka ! salim se naravno ovo je "uhvaceno" malo pre Pribojske banje. ko bude isao tuda moze ladno da baca "zmajeve", ima da divljaju ;) pored puta je i Etno. odjednom puca pogled juzno i imamo novu zadatu tacku... Potpecko jezero. :D stizemo. Pribojska banja ( dobra je za kosti, misice, kozna oboljenja, ginekoloske bolesti i probleme sa varenjem ) a ispred nas CPI kameleon :D seli smo malo da predahnemo i da se javimo nasima ( ja i miloswind po drugi put ) gde smo i da je sve u redu . brki vreba iz senke :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan bilo nas je cetvoro :o mali drugarcina je docekao mnoge i banja mu ne pomaze. ;D ;D ;D jedno dobro spustanje. eee desi brki ne idemo desno prema Priboju vec levo 5 minuta do Potpeckog jezera. secam se kad smo prosle godine ja i miloswind ovuda prolazili... on mi rece: nemoj tamo tu je granica . :o ;D ;D ;D :D slatko smo se nasmejali tome i probali ko moze dalje 8) lepo jezerce. ova nije nasa, jos se nismo dohvatili piva. :D jadno je to kako mozemo da zaprljamo sve sto dodirnemo. ovo i nije toliko strasno koliko i reka Ibar. :( stvarno ga je przilo. neki radovi su u toku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan da odradimo mi nase i tutanj. naravno FAP je tu. Priboj je u stvari grad iz dva dela, Stari Priboj i Novi Priboj. nema zurke u gradu, nastavljamo dalje prema granici. stigli smo da obidjemo i "autobusko stajaliste" hahahaahaa !!! ovaj krst se vidi sa granice. : jel imate sve papire ? -imamo ! : daj ovamo ! ( prosle godine ja i miloswind ga ispusimo tu jer nismo imali zeleni karton. a nije mi padalo na pamet da castim nekog 30 E u kafani pored za parce papira ! prvi put smo naucili lekciju. :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan biramo desno. ko ima visak para i manjak prostora... evo prostora ! ili moze da preuredi ovo, okolina je diiivna dinamika. i statika. zalamalo se dobro. prvi kolega na putu. APN se bori nekako sa uzbrdicom. evo i ovde bi imalo posla. brki je video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Jugisha sece neposteno krivinu. brki mu je na putu ! rade refleksi i prvo u leganje krece motor pa zatim i brki na njemu. kada su se videli bilo je :o ali sve je glatko i ok proslo. Brki majstoreee ! a kad poredjam slike po datumu slikanja kao sto i ovde radim ( manje vise ), ali ozbiljno, sledeca brkijeva slika glasi ovako ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan ovo vec ne znam sta je. dobro napredujemo kroz sumu. ovo mesto je bas zabaceno. ali u tome je i char. :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan susrecemo se sa putem koji vodi preko Uzica za Sarajevo. naviru mi uspomene jer je tu pauzirao bus kad sam sa miloswindom pre neku godinu bio u Sarajevu kod rodbine. :D prolazimo i pored manastira Dobrun. ovaj pogled me nekako podseca na Putala hram na Tibetu. xexexe nisam bio tamo. samo me buni boja sa leve strane. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan a evo je i zuja, prva naznaka da je neko pored nas posao na MOTO SKUP u Sarajevu. jeeaaaa!!! : Sarajevo ?! - jeeeaaaa ! ( nego sta!!! ) zzzzzzuuu....! trudimo se da i mi budemo vredni, pratimo recicu. evo ga i Visegrad ! bajkeri na sve strane :D primer tovarenja. popesmo se i mi na presto , most je nas ! prelepo nam je tad bilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan a Drina nabujala i gura punom snagom. palimo, mi dalje, znamo da ce nas vec sustizati odavde pa na dalje. stajemo malo da se raskomotimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan strasno je vruce bilo i rekosmo ja i brki, mora glava da ostane 'ladna i skidaj jakne. 10 metara pored je neka prodavnica i ja skoknem po nesto. vidim pod nadvoznjakom decko i zenska sa skuterom ali ne obracam paznju ( ...lokalci ) izlazim iz prodavnice kad ta devojka otvara vrata da udje, ja naravno "step beck" i dam prvenstvo i ona " Thanks ". ja na to : " nista, ok ". uopste ne kapirajuci da mi je rekla na engleskom. izlazim kad ono brki i miloswind sa onim likom kod skutera. ispostavilo se da putuju iz Italije do Istambula, pa oko Sredozemnog mora. ihaahaaa :D decko ne zna engleski skoro ni malo ali kartu poznaje ko' svoj dzep ;D ;D ;D dolazi i Italijanka tako da je komunikazcija na nivou ;D ;D ;D dug je to put ljudi, samo hrabro ! brki pokusava da zove sestru u Kraljevu i da obezbedi smestaj ali neke smetnje koliko se secam. objasnjava im gde ali kolutaju ocima . rekosmo im da ima hotel "Turist" u centru grada, pa sta urade. izvadise u to oni neku njihovu sandzamu i okidose koju... inace oni su iz Padove i totalno su opusteni. ;D ovo je sa kraja njihovog putovanja ( na kojem su i nas sreli ). pozelesmo im srecu i da ih masina odveze gde zele, takodje i oni nama. polazimo, a sa nama i mnogi drugi. preticu nas redom, ali ih "hvatamo za rep ". kad se pretice, preticu svi :o :D uspori uspori ! pusti me brki mogu ja to mogu ja to ! a kad uletosmo u proboj mogao sam samo da se drzim sredine, pratim brkija i da se nadam da nema kmenjana putu. :o :o :o tmusha ! :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan nezaobilazan detalj svakog sabora i svakog veceg drustvenog veselja - " mangalo ". iako je "okrenulo" bezbroj prasica, u nekim opstinama kod nas ono je zabranjeno iz zdravstvenih razloga. ( npr. opstina Kraljevo ) u to nailaze ova dvojica :D Drina i igra vetra. malo sam pozurio da ih stignem, kad ono odmah posle tunela izlete pandur sa znakom STOP na sred puta ! mene samo nesto presece. slusao sam razne price o susretima bajkera i "plavih "... bilo je to refleksno... izbegavanje i nastavljanje svojim putem... negostoljubivo neko mesto tu sam stigao miloswinda i brkija. : koja si ti budala, pa sta da ti radimo ! ajde vozi ! bezdusnici ! a ja se samo okrecem da nisu slucajno posli zamnom. ok, od sada se vise ne razdvajamo. ne snimam vise nista :o a Drina lepsa bit ne moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Januar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan red devil :o kolegu sam prepoznao odmah, iako je prosao kao munja. isti taj sa moto skupa u K. Mitrovici 2009.te ali sve sto je lepo kratko traje. vec dve nedelje pre polaska sam imao problema sa prednjom kocnicom. sad mi se desio isti problem... desavalo se to da mi prednja blokira, ne odmah ali postepeno. pod punim gasom stizem do prosirenja i kraj, ne moze dalje. (raptors je dobro osetio na pocetku da ce biti problema ;D ;D ;D ) a brki i miloswind me zezaju : evo su panduri ! problem resen vracanjem klipova u celjusti. od sad moram da zaboravim na prednju :o sve ide kao podmazano. tako ostajemo neko vreme sami na nasem putu. a tuneli ne prestaju da iznenadjuju. tu ispred jednog stajemo da pojedemo po sendvic i obavimo ko sta mora- neko je isao i u "hajduke". ;D ;D ;D ;D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...