mixa 1036 Napisano Maj 27, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Evo dobio sam program ovogodisnje motorijade u Trebinju. 15.06.2007. (Petak). - od 12.00 Okupljanje -od 21.00 Rock&roll svirka uživo - TAXI BAND Zenica, ISNOGOOD Trebinje 16.06.2007. (Subota). - 13.00 Skokovi u vodu sa kacigama - 16.30 Defile ulicama Trebinja -17.00 Moto Street Show ispred Undergorund bar-a - 17.30 Povratak u kamp u Motelu Jazina i zajednièki ruèak -18.30 Moto igre u kampu -20.00 Rock&roll svirka uživo - PROROK Beograd, TAXI BAND Zenica, ISNOGOOD Trebinje - 21.30 Proglašenje pobjednice izbora MISS mctnt-moto.com -22.00 Podjela diploma -23.55 XXX 17.06.2007. (Nedelja).- 10.00 Jutarnja kafica i vidimo se slijedeæe godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Maj 27, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan mnogi se spremaju i ja sam jedan od njih,ima li hotela za bikere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Maj 27, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Trebinje!!! :kul: :fcab: :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf014 31 Napisano Maj 27, 2007 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Vec odavno u planu!!! Vidimo se tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 27, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan upisano odavno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mArKoLiNi 5 Napisano Maj 27, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan ja samo mogu da pozdravim sve nikere iz trebinja i da iskazem da mi je zao sto nam se termini skupa poklapaju kako zbog bikera iz trebinja tako i zbog ekipe koja nece stici do nas u Veliku Planu. Nadam se da se sledece godine necemo poklopiti. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 27, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Skup se odrzava na istom mjestu kao i prosle godine. Ulaz naravno besplatan,nije u redu,neko se dopela do Trebinja ko zna koliko kilometara,a da mu na ulazu kazu: "dobrodosao,e sad plati" Majice ce kako su mi rekli biti 10 maraka(5 evra),pivusa,mislim 0,3l 1 marku. Ono sto pise XXX to nije ostavljeno prazno,vec ce najvjerovatnije biti jos "nesto",ali posto prije toga ide izbor za miss mctnt-moto.com,pa da se ne mjesa sa tim. Eto pozivam vas da pomognete u izboru najljepse djevojke,glasanje ce krenuti 1.Juna i trajace do pocetka motorijade,kada ce biti i proglasena najljepsa djevojka. Pa dajte i vi svoj glas. www.mctnt-moto.com Sto se tice smjestaja ima kamp,a ima predsjednik mi je rekao ko bude htio mocice da prespava u gradu. Cijena spavanja ce najvjerovatnije biti 10 evra,ali najbolje je da kontaktirate Skrivana predsjednika. Imate na sajtu i telefon i mejl,ali bolje na telefon,posto je covjek u poslu,pa ne gleda mejl bas redovno. Ako sam sta propustio,pitajte,ako sam smorio izvinite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Maj 27, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan ne smaras samo nastavi sa info.veci broj bikera zeli ostati u okolini jos par dana posle susreta,vjerujem da je okolina trebinja interesantna, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 27, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne smaras samo nastavi sa info.veci broj bikera zeli ostati u okolini jos par dana posle susreta' date='vjerujem da je okolina trebinja interesantna,[/quote'] Ne moze se poreci......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 27, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo ne znam sad ovako na pamet sta jos da kazem. Samo pitajte,a pogotovo u vezi obilaska,jer ne znam ja sta koga zanima. A i kad dodjete dole,pitajte Trebinjke,vrlo rado ce bajkerima pomoci. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 28, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li i ti tada dole? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 28, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li i ti tada dole? Ne staj mi na muku! :cry: Ja sam u Subotici,sad mi pocinje rok,tako da nema sanse da budem dole,prije pocetka jula,ali stalno se cujem sa ovima "dole" tako ako te sta zanima pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 28, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li i ti tada dole? Ne staj mi na muku! :cry: Ja sam u Subotici' date='sad mi pocinje rok,tako da nema sanse da budem dole,prije pocetka jula,ali stalno se cujem sa ovima "dole" tako ako te sta zanima pitaj.[/quote'] Pretpostavio sam ! I sam sam prolazio kroz sve to pa znam kako je kad najbolji dio godine provodis u sobi sa knjigom a napolju dernek......... Ma skokni na dan nadoknadices ti to!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 28, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja,sta je mrtvo 15 sati busom do dole. :wink: Sta da se radi,bice ovo valjda skoro gotovo,nadoknadicemo sa par skupova na ljeto,ali ipak bilo bi mi drago da budem dole na motorijadi. Lijepo se vi provedite ove,a nadam se sljedece da cemo zajedno "dernecit`",a nek neko drugi drzi knjigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano Maj 28, 2007 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Odavno smo spremni za Trebinje, cekamo 15-i. Mixo jel ti brat dole? Kakva je situacija, da nosimo satore ili ima mesta kao i prosle godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Okej , hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 29, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Odavno smo spremni za Trebinje' date=' cekamo 15-i. Mixo jel ti brat dole? Kakva je situacija, da nosimo satore ili ima mesta kao i prosle godine?[/quote'] Bato radi u Tivtu,pa cujte se sa njim,ako nemas njegov broj reci da ti posaljem na PP,ako on ne bude dole ponesite satore,ako bude za vas "uredne kao djevojke" ne bi trebalo da bude frke oko smjestaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 29, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Okej ' date=' hvala[/quote'] Da,da,samo nemoj da dodjes kao u aprilu. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SIKI 45 Napisano Maj 29, 2007 U prolazu, 32 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Odavno smo spremni za Trebinje' date=' cekamo 15-i. Mixo jel ti brat dole? Kakva je situacija, da nosimo satore ili ima mesta kao i prosle godine?[/quote'] Bato radi u Tivtu,pa cujte se sa njim,ako nemas njegov broj reci da ti posaljem na PP,ako on ne bude dole ponesite satore,ako bude za vas "uredne kao djevojke" ne bi trebalo da bude frke oko smjestaja. OK. Dolazi ista ekipa samo mi devojke, hahahahahahahahah... Ako budes hteo sa nama dole javi se ima mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 29, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Meni su tako rekli,nisam ja kriv,sto ste vi djevojcice. Ma lako bi ja za mjesto,nego nema sanse radi ispita. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Maj 29, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan A sto cemo se nalizati kaze presednik bit ce 500 motora ,daj boze bice bas dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 31, 2007 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Daj vi kolege koji ste iz trebinja, pogledajte gde mozete da nam obezbedite privatan smestaj u normalnim uslovima i cenama za petoro ljudi i motora (Dvoriste je dovoljno). moze na email rboban@midiodiva.com ili na mob. 065 867 07 62 ili PM. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 31, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP. A i za sve ostale koji su zainteresovani za smjestaj,samo neka se obrate predsjedniku naseg kluba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno 4 Napisano Maj 31, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da, odavno nisam bio u TB. mnogi se spremaju i ja sam jedan od njih' date='ima li hotela za bikere[/quote']Daco mislim da se ni u TB neces naspavati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Maj 31, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da' date=' odavno nisam bio u TB. mnogi se spremaju i ja sam jedan od njih,ima li hotela za bikereDaco mislim da se ni u TB neces naspavati neno brate kako spavati kad trebinje i okolina nude prirodne ljepote,dvije lijepe drzave u blzini,a tek trebinjke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...