Zema 214 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast juce sam uzeo kacigu HJC 14 i to n nagovor mo0mka koji radi mozda je Shonsi i kupio sam letnju jaknu sve u svemu zadovoljan sam sa kupovinom, a narocito sa cenom. Ljubaznost EXTRA ja i zena smo ga gusili 45 min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Novembar 14, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan +++ I ja da pohvalim , cimao sam ih 4-5 puta telefonom , poslao brata da kupi kacigu za mene uz mogučnost zamjene za drugu veličinu . Predusretljivi i ljubazni , da se zahvalim i pozdravim mislim da je u pitanju Shonsi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svratio i ugodno iznenadjen uslugom, i korektnoscu momaka iz prodaje. Izbor je trenutno nesto siromasni, kraj sezone, al na prolece ce biti pravo. Zelim im puno srece u poslovanju, zasluzili su je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Novembar 24, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast juce sam uzeo kacigu HJC 14 i to n nagovor mo0mka koji radi mozda je Shonsi i kupio sam letnju jaknu sve u svemu zadovoljan sam sa kupovinom, a narocito sa cenom. Ljubaznost EXTRA ja i zena smo ga gusili 45 min. Dzolaja je bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Novembar 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A koje je radno vreme, nigde ne videh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Novembar 27, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Radnim danima od 10-20h subotom od 10-15h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mercedes-Benz-Rale 1 Napisano Novembar 27, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e Shonsi zani ma me da li je kaciga zf-9 idalje 12700din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan e Shonsi zani ma me da li je kaciga zf-9 idalje 12700din Naravno da nije I ona je na popustu, kao i sve ostalo što se tiče opreme. Cena je oko 10.000, zavisi od boje koji dinar više ili manje. Ali bi trebalo da ti bude zanimljiv model FG-14 za 12.300 dindži. Svrati u svakom slučaju, naći ćemo nešto za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se za off, dobar ti avatar Shonsi, nesto mi poznato! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Novembar 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma prodali sve pantalone, pa moram kod konjkurencije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 28, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ma prodali sve pantalone, pa moram kod konjkurencije.... A kumovi ništa eeeee i to su ti neki kumovi ...ccc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Novembar 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zakazali, Bane, totalno...cccc ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Novembar 28, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan A pogotu sto se tice vizira za kacige ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Novembar 29, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se za off, dobar ti avatar Shonsi, nesto mi poznato! Sta da radim kad me ukakilo za fotku Oduševio sam se kad sam je video....kao na razglednici @YeljaYZF & Arakis: I "Ducati Unlimited" ne može da mi oprosti što nismo imali lone za njega :-\ Šta da se radi kad je kraj sezone :-\ malo opreme ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li su kacige i dalje na popustu ili ne? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance80 1 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan kacige su na popustu jos uvek ja mislim jer sam u petak pazario Carbeg. Mislim da ni kurs nisu menjali tako da ispadne da su i do 30 % na popustu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan kacige su na popustu jos uvek ja mislim jer sam u petak pazario Carbeg. Mislim da ni kurs nisu menjali tako da ispadne da su i do 30 % na popustu Ok. Hvala. Zovem ih od 17h na fiksni koji je na sajtu ali se nejavljaju.Svraticu do njih sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Februar 3, 2009 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan negde su preseljeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Bulevar Arsenija Carnojevica br 80 lok.24 Tel. 311-95-11 Radno vreme od 10-20 Subotom od 10-15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Bulevar Arsenija Carnojevica br 80 lok.24 Tel. 311-95-11 Radno vreme od 10-20 Subotom od 10-15 Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Guevara,pa sta reci,xtra su momcovi svi tamo.Prva radnja u kojoj sam nesto kupovao od opreme(prva ljubav zaborava nema),jos dok sam vozio skuter.Necu da ih hvalim puno,da se ne uobraze,al evo iznecu samo par detalja.Uvek dobri saveti,ne uvaljuju,uvek korisnim savetima(iskustvenim) pokusavaju da pomognu.Uvek rado svracam u ovo kad god mi nesto treba. Veliki pozdrav za Guevara tim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan, bejah, i pazarih dvodelni kišni kombinezon, "Neoweel", identičan jednodelnom, koji sam pazario kod njih pre 2 godine. Interesantno je, da su cene identične onim od pre 2 godine, kao i cene kaciga!!! Primer1: Caberg Rhyno - Guevara 12.600 din - Louis 189.95€ (x 95 = 18.045 + donošenje) Primer2: Caberg Justissimo GT - Guevara 18.600 din - Louis 249.95€ (x 95 = 23.745 + donošenje) Pa sad vidi... 5 bambija za Guevaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Cene od subotu nisu vise na popusttu. fg-14 je sada 15 000, a is-16 koja je bila 14 i kusur hiljada je sada 20.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je povoljno, ali se i dalje nerviram sto nisam otisao u subotu i kupio devojci is-16.Sada moram da puknem 6 hiljada vise. :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milance80 1 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan znaci mene je zesce ukeljalo sto sam u petak uhvatio poslednji voz i kupio kacigu koju gledam celo leto... hahahah... ovoga puta sam imao vise srece nego pameti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...