dzolaja 89 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moran da pohvalim još jedan put devojčice( kakve ribice) iz Guevare . ;D ;D ;D ;D ;D Br.1 su uverite se i sami . pozzz Sve mi se nesto cini da si se zaljubio u ove devojcice ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Opa,sad ima i devojcica? Moracu da svratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 5, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i nisu neke devojčice jedna vozi 535 a druga guzzi . :D ;D Na Guzzi :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se cerekaš ko lud na brašno :o nego pričaj šta ima novo u radnji ;D Uskoro Vicma i .... kad se vratim iz Holandije cu da ti kazem pa ti pogadjaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 737 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro Vicma i .... kad se vratim iz Holandije cu da ti kazem pa ti pogadjaj Ulazem kviska...moj konacni odgovor je ARAI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro Vicma i .... kad se vratim iz Holandije cu da ti kazem pa ti pogadjaj Ulazem kviska...moj konacni odgovor je ARAI Vise price kad se vratimo ne bih da laprdam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 13, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sajt je u izradi jedno 7 godina vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Februar 13, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan sajt je u izradi jedno 7 godina vec Minimum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Februar 13, 2009 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u čiji ja onda sajt blejim ??? http://www.motooprema.co.yu/home/home.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Februar 13, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo, izvinjavam se u moje ime. Pokusao sam da udjem na sajt pre 3-4 dana i nije radio, mora da su ga sredili za to vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Februar 13, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko iz Guevare ovde, promenite link na vrhu stranice jer uvek šalje na ono izvinjenje- "stranica je u izradi". Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli su, Shonsi je još od nedelje na detoksikaciji. I dalje misli da je hendrix, bunca o nekoj maloj pegavoj sa air bagovima u ljubičastoj sumaglici... Još uvek ne smeju da ga odvežu od kreveta, spopada sestre i stavlja im Arai na glavu. Džolaja je prošao bolje, čuo sam da je juče počeo da reči u rečenici slaže po smislu, a ne po sličnosti... Eh, ta 'olandija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z 5 Napisano Februar 21, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam telefonom narucio lancanik za moj motor i na prvu su mi OK.Momak na tel. mi je reko da ce biti za 2 nedelje jer ga nemaju na lageru,pa neznam kakvi su sa rokovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 22, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice sajta,nije u izradi,sajt je uradjen samo ga ja punim sa textovima i artiklima,ima toga dosta tako da ipak treba vremena za sve to nadam se da ce uskoro biti gotov,inace stranicu koju ste "gore" otvarali je stara stranica Guevare pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Februar 22, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice sajta,nije u izradi,sajt je uradjen samo ga ja punim sa textovima i artiklima,ima toga dosta tako da ipak treba vremena za sve to nadam se da ce uskoro biti gotov,inace stranicu koju ste "gore" otvarali je stara stranica Guevare pozz Pa dogovorite se sa adminima da stave novi link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 22, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice sajta,nije u izradi,sajt je uradjen samo ga ja punim sa textovima i artiklima,ima toga dosta tako da ipak treba vremena za sve to nadam se da ce uskoro biti gotov,inace stranicu koju ste "gore" otvarali je stara stranica Guevare pozz Pa dogovorite se sa adminima da stave novi link. Bice bice,kad sve bude spremno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6220 Napisano Februar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pohitaj, sad će sezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Kakva vam je ono akcija Samo u februaru kad ne vidim koje kacige i po kojoj ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jaka akcija ja bio da pogledam i nista vec se zavrsila tipa sredinom februara video sam zanimljivu kacigu i da je bila akcijska cena uzeo bih je ovako cekam sajam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan druze kad se otkuca www.motooprema.co.yu kaze sajt u izradi mislim, wtf? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 25, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan druze kad se otkuca www.motooprema.co.yu kaze sajt u izradi mislim, wtf? Jos uvek se radi,napisao sam u predhodnim postovima,bice gotov manje vise uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Kakva vam je ono akcija Samo u februaru kad ne vidim koje kacige i po kojoj ceni. Popust je trajao od početka novembra pa do kraja januara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je bilo tako ali onda bar na sajtu koji pravite izmenite da ne bi ljudi dolazili u zabludu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Februar 25, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je bilo tako ali onda bar na sajtu koji pravite izmenite da ne bi ljudi dolazili u zabludu. Ne brini to je vec reseno,bice sta je na akciji i sta je novo i tako to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je bilo tako ali onda bar na sajtu koji pravite izmenite da ne bi ljudi dolazili u zabludu. Ne brini to je vec reseno,bice sta je na akciji i sta je novo i tako to A kad? ;D ;D ;D Sledece zime? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...