SpaVe 813 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Да ми није велика одмах би направили робно-новчану размену! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 26, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan, daj na pp telefon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Druze jel prodta???? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan auuu kako je dobra stvar....kepo aj ti kupi pa pokloni meni....mladji sam i lepse ce da mi stoji :( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Ubedi Kepu malo lepse....mozda ti je i pozajmi,obzirom da je kod njega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...